VLOGG – SALONGEN & MIDDAG @SUPPER

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag har haft en underbar (intensiv) helg med underbara vänner. Imorgon är det måndag igen och jag ska försöka tänka som jag brukar, nya möjligheter och nya upplevelser. Men jag vloggade i fredags och här kommer den, jag ber om ursäkt för det dåliga ljuset i slutet men det var så mörkt inne på Supper så jag hoppas ni ser något iaf 😉

Har ni några funderingar så är det bara att kommentera. Ha en underbar söndag vänner så hörs vi imorgon 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin!
  Skulle du vilja ge tips om hur man bäst stylar håret för alla oss latmaskar som helst tvättar håret på kvällen istället för på morgonen? Så att man kan snooza så länge som möjligt haha. Vore super!!

  Sofie 2017-01-23 21:55:39
  Svara
 • Hej!
  Jag har blivit allergisk mot hårfärg, reagerade när jag färgade mitt hår i svart färg. Blev akuten med adrenalinspruta och massa mediciner.
  Nu har jag iallafall blekt upp det så har snart nått min ursprungliga hårfärg. Men skulla vilja slänga in en mellanblond hårfärg, alltså ingen blekning och undrar om det går?
  Är det bara mörka hårfärger man reagerar på eller jag tål inga hårfärger då? Detta är värsta djungeln 🙁
  När jag blekte det första gången så blev jag ljus i botten och mörkare i längderna och valde då att slänga i en varm mörkbrun färg, tänkte amen jag testar väl, reagerade med utslag i nacke och hårbotten men inte i närheten av hur jag reagerade utav svart hårfärg!
  Tack på förhand, och tack för en fantastisk blogg!
  Mvh Amanda

  Amanda 2017-01-23 21:21:41
  Svara
 • Hej Elin! Vad är skillnaden mellan rootlifter och mousse? Vilken hårtyp passar bäst till vilken av dom två produkterna? Och hur använder man dom på bästa sätt?

  Giulia 2017-01-23 17:06:20
  Svara
 • Hej Elin! Jag undrar om du har tips för att få lockarna att hålla i ett långt och ”mjukt” hår? Min frisör sa nämligen att det är typ omöjligt att få mina lockar att hålla eftersom jag för det första är mörkhårig, har alldeles för långt hår (brösthöjd) och att det därmed är tungt, och att det är för lent. Hon förklarade t.ex. att mörkt hår har svårare att hålla lockarna än blont hår, eftersom blonda hårstrån är torrare. Men det borde ju finnas något som får lockarna att hålla, trots att man inte vill dränka håret i hårspray? Jag vill inte känna produkterna i håret utan vill ha kvar den mjuka och lena känslan. Så, kort och gott: är det som min frisör säger, att jag borde klippa av större delen av längden på mitt hår, eller bleka ner håret för att kunna få lockarna att hålla?

  Kram till dig!

  Madelene 2017-01-23 10:11:31
  Svara
  • Svar på Madelenes kommentar.

   Jag har också väldigt lent hår som bara faller ur när jag gör lockar. Tills jag började att sätta upp varje nylockad slinga i sin form med hårnål, jag gör så med varje slinga och låter allting bli helt svalt. Så efter ca 30 min tar jag ut lockarna och då håller dom en hel dag ?

   Ellinor 2017-01-23 19:33:43
   Svara
 • Nej du är inte ensam när det gäller kaffet! Jag dricker cirka 6 STORA muggar kaffe/dag. För att det är så himla gott. Jag tänker att det finns värre saker att vara beroende av och det ger verkligen mitt liv lite ”vardagslyx”. Njuter av varje kopp.

  Therese 2017-01-23 09:06:43
  Svara
 • Du har ett problem med ditt kaffe 😉 Jag drack under en period 12-16 muggar/dag… WTF?!.. fick börja medicinera mot magkatarr och var speedad och knäpp men efter ett tag blev kroppen trött och mitt inre fortsatte att speeda. Onormalt intag kan leda till magnesiumbrist. Just saying! Ta hand om dig!

  Kristin 2017-01-23 08:55:04
  Svara
 • Hej Elin! Jag undrade om du tar emot nya kunder ? Skulle vilja så gärna att du fixade mitt hår 🙂

  Meltem 2017-01-22 18:04:06 http://meltems.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!