MARIA NILA COLOUR REFRESH 100ml

IMG_1327

Hörrnii, nu kommer jag med en jätterolig nyhet som jag tror många kommer tycka om. Jag rekommenderar ofta dessa typer av färginpackningar för att jag tycker Maria Nila’s är dom som är mest pigmenterade samt helt veganska. Dom innehåller även arganolja, skyddar mot UV-strålning samt fria radikaler. Dom finns i 14 olika nyanser och nu lanserar dom mini-förpackningar på 100ml.

IMG_1326

Det som är viktigt att tänka på är: 

– Det beror på vilket resultat du vill ha men det är självklart att använder du en röd inpackning på ett blekt blont hår så kommer du få en ”rosa” nyans på håret men många använder dom för att bibehålla den hårfärg frisören gjort hemma samt korrigera varmare pigment i ett blont hår.

– Om du är blondin och vill bli kallare så får du mer resultat ju ljusare håret är. Om du är orange och använder en kall färginpackning så kommer du inte märka någon större skillnad mer att håret kan bli lite dassigt. Då är det bättre att gå till frisören, den hårfärg du vill ha och sedan underhålla hemma med en passande färginpackning.

– Det är ingen permanent lösningen utan endast en hårinpackning som innehåller lite pigment, det måste man alltid tänka på. Ett alternativ som fungerar jättebra är att om du är kall blondin och vill få en varmare ton på håret så passar t.ex nr 8.32 (länk-adlink) jättebra. Ju längre du sitter desto mer resultat.

– Är du djup, mörkbrun och vill bibehålla den glansiga/pigmenterade ytan så passar 4.10 (länk-adlink) helt perfekt.

IMG_1329

100 ml kommer kosta 149 kr samt dom vanliga 300 ml kostar 249 kr 🙂 Dom små är jättebra om man vill testa lite olika alternativ eller om du är ute och reser.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin!
  Mitt hår har blivit lite mörkare (är egentligen ljusblond) vilken nyans av Maria Nilans hårinpackning passar då mig ?
  Alltså om jag vill att den mörka pigmenten återfår sitt ursprungliga ljusblonda nyans ?
  Jag har ej i någon färg alls i håret, det var ett bra tag sen jag färgade sist och allt har växt ut . 🙂

  Vill även ha tips på schampo som kan passa min hårtyp, har en tendens att bli frissy, torrt, fett, går lätt av och har ett tunt och fint hår ! 🙂
  Försöker att inte tvätta det så ofta för att det ska bli mindre fett, men är osäker på vilkt sorts schampo och balsam samt inpackning som passar mig .
  Även hårolja som inte gör håret fett och ett leave-in. 🙂

  Mathilda Andersson 2017-02-10 23:47:27 http://nouw.com/notoriousfragility
  Svara
 • Hej! Kan man använda dessa färginpackningar om man har hairtalk? Jag slingar håret hos frisören och sätter i två paket hairtalk (är blond).
  Tusen tack för en inspirerande blogg! Kram J

  Josefin 2017-01-24 12:56:01
  Svara
 • Jag behöver rådfråga en kunnig hårmänniska som du, för jag vet inte vart jag ska ta vägen med mitt burr till hår längre!

  Jag har i princip fönat mitt hår varje dag, efter det att jag på morgonen har blött ner det och kammat igenom det (kan inte kamma ett lockigt hår när det är torrt: lejonkungen) men för två dagar sedan bestämde jag mig för att bara ge upp, låta det självtorka åtminstone 80%. När jag förr har fönat så har anledningen ändå mest varit för att ”föna ner”lockarna, och göra håret mer rakt än torrt vilket ändå inte är lönt om det är fuktigt ute då lockarna frissas upp direkt.

  Nu till frågan; vad kan vara bra produkter för ett äkta lockigt hår? Inte afro och inte ett rakt som sovit i flätor utan riktigt lockigt hår, typ axellångt blont. Aldrig färgat, aldrig blekt, aldrig något utan bara fönat.
  Har och använder fortfarande produkter från joico (curl, smooth cure & moisture) samt en styling mousse, root lifter och en curl anti-frizz cream OCH oljan ”Lanza Healing keratin oil”. (inpackning: jpico k-pak) Tycker det är en ren djungel att hitta saker och vill inte heller lägga ut en hel lön bara för att testa nya produkter som är lika mycket besvikelse som allt annat.. Tycker inte håret verkar suga åt sig någon fukt… Beror det på föningen, behöver jag bara ge det mer tid?

  Tappar verkligen hoppet för de här håret, en ren förbannelse.. (Evigt tacksam för svar och GÄRNA till epost) 🙂

  Kramar Amanda

  Amanda 2017-01-24 11:24:39
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Nu är jag ingen expert men det låter som att vi har typ samma hår så jag måste rekommendera Phyto Botanical straightening balm som jag använder när jag vill släta ut håret (jag lufttorkar alltid!) och ICON India serien, särskilt deras curl cream, för den ger grymt bra med fukt även till mitt burr som kändes beyond räddning innan!

   thatswedishmama 2017-01-24 13:38:24 http://www.instagram.com/thatswedishmama/
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!