ON FLEEKPODDEN A3 – SKÖNHETSIDEAL

img_0404

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni idag? Vet ni, avsnitt 3 av On Fleekpodden är nu ute. I detta avsnitt kommer vi bland annat prata om skönhetsmyter, tatueringar och botox. Vad har ni egentligen gjort med våra kroppar? Vi listar också fyra nagel- och hårmyter (behöver naglar verkligen andas och måste schampon löddra för att fungera?) och vi pratar om olika sorters skönhetsideal – tatueringar eller botox? In och lyssna, reagera och kommentera – vilka myter har du gått på och har du kanske några andra myter du vill ta upp? Vi finns på Podcaster (länk) och Acast.com och vill du skicka in en anonym fråga som du vill att du ska ta med i podden, maila då till [email protected]!

Ni kan följa oss på Instagram (LÄNK) och Facebook (LÄNK). Hoppas ni tycker om veckans avsnitt 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!
  För någon dag sedan la du upp på någon av dina social medier när du hade väldigt mycket volym i håret. Du hade använt någon produkt och var själv chockad över resultatet. Vad var det för produkt? DU MÅSTE BERÄTTA 😀
  puss och kram

  Hanna 2017-01-26 10:35:27
  Svara
 • Hej Elin,

  Jag lyssnade på podden och tycker ni är superroliga att lyssna på, heja er!

  Men nu till min fråga:
  Jag har något som kallas för Trichotillomani, dvs att man i stressade situationer rycker bort hårstrån från huvudet. Oftast utan att ens förstå själv att det blir gjort.

  När du sa i podden att hårsäcken blir till ärr och håret inte växer ut igen blev jag skiträdd. Alltså, riktigt rädd. Jag har givetvis fått tunnare hår mitt på hjässan på grund av detta, och blev nu jätteorolig att det inte kommer växa ut igen. Kan man på något vis ”väcka liv” i dessa hårsäckar igen? Jag försöker massera hårbotten flera gånger/dag, har en varierad och sund kosthållning och motionerar varje dag. Men kan något schampoo/behandling/kosttillskott hjälpa till?

  Jag skulle bli så så så glad om jag fick svar från dig på detta, just nu är jag helt superstressad och livrädd att mitt hår aldrig kommer att bli sig själv igen..

  Julia 2017-01-25 18:18:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!