NU SKA KILLAR HA LUGG… Eller?!

Hej vänner!

Ni hörde rätt, 2017 kommer våra killar bjuda på lugg. Vi har tidigare skådat ”the man bun” som blev en stor succé, eller?! Sedan dess har våra karlar inte bjudit på så mycket mer storslaget än det. Jag satt och spanade och fann dessa grabbar i lugg. En lugg är den hår-accessoar som är jobbigast att underhålla, framförallt när det kommer till att klippa den varannan vecka för att det ska vara on point. Men ni får kika och bedöma om detta är något som ni tror på detta år 🙂

1

Photo: Stuart C. Wilson/Getty & Justinbieber/Twitter

Mini-luggen är den största trenden inom man-bangs. Jag tror den kommer briljera just för att Justin B bär upp den så fint. Men om man vill tuffa till det så visar Jared Leto vart skåpet ska stå.

2

Photo: David Livingston/Getty, Juan Naharro Gimenez/Wireimage & Vivien Killilea/Getty

För dom som vill vara lite mer cool, chill American aka ”Beverly Hills” kan satsa på en längre lugg. Helt ärligt så tycker jag verkligen om denna typ av lugg på killar, speciellt på Pedro Pascal (t.h).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej. Jag måste bara säga……. att jag blir galen på dina vloggar och all musik du spelar som verkligen är döööbra! Har du någon playlist eller nånstans du lyssnar för jag hittar aldrig en enda låt. Hahaha för övrigt så är du så härlig. Älskar dina vloggar.

  Johanna 2017-01-26 13:30:44
  Svara
 • Hej!
  Har de två senaste dagarna inte kunnat se dina bilder på bloggen via iPhonen. Vet inte ifall det bara är hos mig ?

  Anna 2017-01-26 12:49:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!