DRÖMHÅR MED HAIRTALK

HEJ UNDERBARA MÄNNISKOR!

Först och främst, tusen tack för att ni tycker om podden (länk) så mycket. Jag och Celina är så glada att ni vill hänga med oss en timme i veckan och att ni kommer med så fin feedback. Men till något annat som är minst lika roligt, min makeover på underbara Cecilia. Detta är kärlek mina vänner 🙂

1

Jag tror Cecilia och jag har pratat om Hairtalk i flera år men hon har aldrig riktigt bestämt sig och väntat på rätt tillfälle – nu kom det. Det är så roligt att sätta i ett löshår som jag till 100% älskar och att få dela upplevelsen med kunden som får ett resultat som är något HELT annat än vad hon hade innan. Hon har aldrig haft löshår i hela sitt liv och att få komma in i Hairtalk-familjen för första gången är så roligt.

img_1456

img_1461

2

Jag valde 40 cm, 4 1/2 paket av nr 20, 613/18, 23/6 samt 25. Visst blev det fint? Nu kommer hon äntligen kunna locka håret och dom kommer hålla hela veckan, nu kommer hon också kunna ha en tjock hästsvans och knuten på huvudet kommer få huvudet att vingla 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Tycker inte du det är svårt med uppsatt när man har hairtalk i? Mvh

  Gabriella 2017-05-04 11:51:20
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Hej 🙂
   Nej, det är inte svårt. Det gäller att frisören inte fästet så långt ut mot hårlinjen. Testa att sätta upp håret samtidigt som ni sätter i håret 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2017-05-04 21:07:43
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Hej Elin! Måste bara säga att du är grym!! 🙂 Vad menar du med hårlinjen? Jag satte i HairTalk för nästan 1 vecka sen och det gör ont när jag har det uppsatt 🙁 stramar typ i fästena så jag är livrädd att jag ska förstöra mitt egna tunna lilla hår 🙁

    SANDRA 2017-06-27 23:44:49
    Svara
 • Hej Elin! Först vill jag bara säga att du e grym! Du har förentrat mitt liv när det gäller hår och produkter 🙂
  Min fråga är, jag har hairtalk och har haft det nu i några månader, sist när jag var hos min frisör så skulle hon flytta upp dom, jag sa till henne att jag ville att hon skulle gå igenom mitt egna hår och klippa de som behövdes och det skulle hon göra, men hon använder sig inte av dokhuvet, hon säger att det är för trassligt och bökigt, nåja alla har sitt sätt att jobba på. Hon tar bort en slinga, tar nytt tejp och sätter tillbaka på samma plats, så gör hon.
  Hon sa att hon skulle klippa mina toppar under processen. Sen fixa hon mitt hår och locka den, det vart jätte fint, sist så betalade jag 1500kr för omsättning då ingick klippning för det sa dom från första början, nu fick jag betala extra för klippningen. Det tyckte jag var konstigt men jag sa inget, jag bara gick hem, sen hemma så märkte jag att mitt hår var mycket kortare än för! Hon hade klippt löshåret också. Jag har 50cm för jag vill ha långt hår, nu har jag kortare och det känns inte bra, att jag har betalat massa pengar för att de ska klippa av mitt löshår?. Vill bara veta, ska man betala extra för klippning när de har sagt att det ingår när man sätter om håret, och varför klipper man löshåret när det är så fint och bra kvalité. Jag ville bara att hon skulle toppa mitt egna hår ordentligt och det gjorde hon inte ens eftersom jag har massa kluvna toppar kvar. Ledsen flicka:/

  Bella 2017-02-10 11:43:44
  Svara
 • Hej!
  Vill först bara säga jag Älskar din blogg, man blir så inspirerad och får så mycket tips och idéer!
  Jag tänkte höra med dig om du kunde ge mig lite tips inför frisörbesöket nästa vecka. Jag har sett att du har skrivit mycket om lockigt och torrt hår, något som jag själv har. Nu har jag rött hår och råttfärgad utväxt hår, och jag skulle vilja göra en förändring som är skonsam för håret och som gör att jag slipper gå till frisören alltför ofta pga utväxten. Samtidigt vill jag ha lite liv i håret. Vad tycker du att jag ska göra med mitt hår?
  Hoppas du kan ge mig lite tips!
  Kram

  Emma 2017-01-27 22:34:47
  Svara
 • Wow vad fint hår!! Jag har en fråga som jag hoppas du kan och har tid att svara på. Jag har också hairtalk, har 2 paket som förtjockning men som även är några cm längre än mitt eget hår som ser väldigt naturligt ut. Mitt problem är dock att lockarna håller inte alls? Jag har en GHD-tång och använder schampoo/balsam som är rätt för håret. Använder också ett ”förtjockningsspray” innan jag fönar håret. Jag själv har väldigt platt, ofärgat skandinaviskt hår. Har du tips på hur jag får lockarna att hålla? Lockarna försvinner både i hairtalk-håret och i mitt egna så fort jag går utanför dörren och det ser INTE bra ut:( Har du tips på vad som kan hjälpa? Och tack för en superinspirerande blogg och podd, du/ni är grymma!

  Ronja 2017-01-27 21:49:02
  Svara
 • Jag testade hairtalk men blev inte såld. Gillade inte limfästen i håret och då hade jag bara några stycken längst fram för lite fyllnad. Det var sååå skönt att ta ur dem och få borsta håret ordentligt. Dock håller lockarna superbra och måste jag sätta i nåt igen så är det ändå märket jag skulle välja.

  Pia 2017-01-27 19:05:09
  Svara
 • Hej Elin!

  Det är säkert helt ute nu, men jag har länge drömt om att få in lite rosa i mitt hår. Lite dusty rose/gammelrosa typ. Men jag vill inte ha hela håret rosa. Jag är blond nu, kort hår. Nedanför öronen precis.

  Kan inte du göra ett inlägg om detta? Vore kul med lite sådan färginspiration för oss med kort hår dessutomr 🙂
  Tack för inspirerande blogg!

  Rosa 2017-01-27 17:01:59
  Svara
 • Hej! Helt underbart fint!

  En fråga, kan jag som självlockig också ha Hairtalk?
  Hoppas på svar 🙂
  Ha det bra!

  Helena 2017-01-27 15:33:43
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena!
   Ja, klart du kan. Ta hjälp av din frisör så du får all info du behöver för att styla håret 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2017-01-31 21:23:24
   Svara
 • Hej Elin! Jag undrar vad du har för locktång för att göra dom här fina lockarna?/ Elin

  Elin 2017-01-27 14:16:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!