”en bra brynvecka”

img_1374

HEJ VÄNNER!

Vet ni, det kommer en vlogg imorgon – kul va?! Åh, igår var jag och färgade håret hos Emelie på Hairtalk och följer ni mig på andra sociala medier (StyleElin) så har ni redan spanat in min nya hårfärg. Det kommer ett inlägg om det inom kort. Men denna vecka har jag haft”en bra bryn-vecka”, känner ni så bland? Behöver inte handla om bryn utan kan vara hår, hud eller en sak som bara klaffar just för stunden. Jag färgade mina bryn i början på veckan och tog mig verkligen tid, jag lät färgen sitta och formade brynen hur länge som helst. När jag då ska fylla i dom på morgonen så går det fort och jag har redan gjort formen vid färgningen.

img_1465

Jag fyller i brynen med ”ka-BROW nr2” från Benefit. Sedan använder jag ”Precisely, my brow eyebrow pencil” också från Benefit när jag vill få till en perfekt ”vinge”. Borsten som är på ena sidan är riktig bra för att ”blenda” ut allt med. Jag brukar också använda ”Gimme Brow” som är en färgad gel men den har jag gjort slut på. Sedan avslutar jag med en genomskinlig gel – ”Ready, set, BROW”.

img_1350

Tro mig, mina bryn är obefintliga om jag inte färgar dom varje vecka. Det som är så bra när man färgar är att då färgar jag även in som små, vita fjunen som är över brynet vilket gör att brynet blir tjockare. Det finns så bra ”pop-up” ställen i olika gallerior som färgar och formar bryn – om man inte vill göra det själv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vartifrån köper du dessa produkter? Är nämligen intresserad på att köpa ready set brow gelén men kan inte hitta den någonstans?

  Carro 2017-02-02 23:36:31
  Svara
 • Har svårt att se att dina bry skulle vara lika obefintliga som mina. Här snackar vi gles hårväxt och altlmänt tunna, bleka bryn. Färgar mina regelbundet jag med, för att hitta dem! Hahaha..

  Annika 2017-01-30 13:22:52
  Svara
 • Vad använder du när du färgar?
  Kan du please göra ett ”färjabryneninlägg”? ??

  Anki 2017-01-28 18:54:56
  Svara
  • Svar på Ankis kommentar.

   Hej 🙂
   Jag har gjort det tidigare, du kommer dit här:http://elin.metromode.se/2015/09/08/sa-fargar-jag-ogonbrynen-hemma/
   Kram Elin

   Elin Johansson 2017-01-31 21:21:20
   Svara
 • Vart är tröjan ifrån? Superfin!

  Lovisa 2017-01-28 11:00:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!