VLOGG – salongen, singelmiddag & natt-tips

GOD MORGON VÄNNER!

Hur mår ni? Jag har haft världens mysigaste helg. Hoppas ni vaknar upp utvilade och glada. Jag sitter med en kopp kaffe och ska bege mig till Emelie för att träna och därefter ska jag åka till Plantagen för att köpa blommor. Men jag vloggade i veckan och här kommer den 🙂 Jag hoppas ni tycker om den och är det något ni undrar över så är det bara att kommentera.

PUSS & KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hello! Du är så sjuuuuukt härlig, shiit vilken fin energi! Lovely, tänkte bara säga det! Keep it up!

  Maria 2017-01-30 22:44:52
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en gryyyym blogg! Jag har problem med mitt hår… Har gjort misstaget att använda hemmafärg på redan trött hår… Detta är året som jag skall förverkliga några av mina drömmar och då känner jag att håret skall få följa med på resan. Så mitt mål är att få naturligt och friskt hår. Jag har dock problem. Har du några rekomendationer till mig? Jag har problem hårbotten, den är fet men samtidigt torr? Mjäll liknande? Själva håret är torrt och slitet fast jag aaldrig använder värme eller nått på håret. Har du tips på produkter inom prisklassen 400kr/litern? Schampoo, balsam, leave in, hårolja? Föredrar produkter utan dåliga ämnen (typ silikon). Skulle verkligen vara tacksam på lite tips!!

  Sen undrar jag om du skulle vilja skriva ett inlägg som påminner om de du brukar skriva om hårfärg, där du skriver om vad man kan säga till frisörer om hur man vill ha det.. Fast med om hur man vill ha en lob. Jag har bestämt mig för att klippa av mig håret. Eller ja, jag vill ha en lob, så kanske 20cm.. men jag är lite rädd att det bara blir…tunt och livlöst…..och ser konstigt ut… har typiskt skandinaviskt hår, platt och tunt. Har du några tips? Skulle veererkligen uppskatta dessa inlägg! Det tror jag även fler med samma problem som jag skulle göra! Åter igen tack! Fortsätt som du gör!!! Ser fram emot att lyssna på eran podd när jag kommer tillbaka till sverige! Kram kram

  Nea 2017-01-30 11:03:01
  Svara
 • Hej Elin!

  Hoppas du har fått en fin start på veckan! Jag skulle bli så himla glad om du kunde lista dina tio favorit håroljor (eller så många du har) med bra innehåll i. Jag har alltid använt dyrare shampo och balsam med vad jag tror är bra innehåll som tex Redken, Maria Nila men detta med håroljor är svårt. Det står oftast ingen innehållsförteckning när man handlar över nätet och hem kommer en olja med silikoner som första ingrediens 🙁 Vill så gärna använda olja till håret som är bra på både kort och lång sikt men tycker det är svårt att veta VILKA! Oljan från living proof som du bloggade om har jag skrivit upp på min lista men vill gärna ha fler tips då jag är en ganska nyligen tillkommen läsare. Vill även passa på att tacka dig för en jätte bra informationsrik blogg men också med härlig vardagslyx 🙂

  Kram Anna

  Anna 2017-01-30 10:26:03
  Svara
 • Hej Elin! Vilken härlig vlogg ? Vilket hårspray var det du använde i början av vloggen? Hann inte höra vad det hette! Kram ?

  Sara 2017-01-30 01:30:27
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara 🙂
   Åh vad kul att du tyckte det. Den är från Oribe och heter Dry Texturizing Spray. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-01-31 21:17:19
   Svara
 • Elin! Du testade ett nytt volymmousse förra veckan som du berättade om på snap! Berätta mer om de!?

  Erika 2017-01-29 22:41:31
  Svara
 • Hej, jag har ett litet hår problem som jag behöver hjälp med hehe. Jag blekte håret hemma och det och det var rosa först, då la jag i en färgbomb för att få det gråa (som jag haft en längre tid, aldrig blivit så tidigare) och då blev det blått. Jag får lite smått panik, undrar om du har något tips jag kan göra hemma? Då jag inte kan gå till frisören just nu.

  Josefine 2017-01-29 20:09:00
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefine!
   Gud vad tråkigt. Tyvärr så kan jag bara ge dig tipset att gå till en frisör. Jag är extremt emot all typ av hemmafärgning så tyvärr så kan jag inte ge dig några andra tips. Lycka till nu! Kram Elin

   Elin Johansson 2017-01-31 21:18:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!