Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VALERIE @ Sthlm Fashion Week 2017

HEJ VÄNNER!

Välkommen måndag och välkommen en ny vecka. Jag hoppas ni mår bra och tusen tack för alla fina kommentarer på min senaste vlogg. Jag startade denna vecka på det bästa sättet med frukost på Strandvägen 1 med min fina vän Ariane. Sedan var det dags för Sthlm Fashion Week 2017 och vi kikade in Valerie’s visning. Som ni kanske märkt så bär jag mycket kläder från min gamla bloggkollega på DV – Valerie. Jag älskar hennes kläder, dom är kvinnliga och väldigt classy.

img_1530

Vi åt en magisk tallrik med bär och banan/mandel pannkakor.

strandvagen1

valerie

Jag bar självklart kläder från Valerie, från topp till tå – minus skor från Acne. Jag är helt kär i denna kjol, man ser inte riktigt mönstret på bilderna men alla former kommer fram helt perfekt. Det finns en passande överdel till men idag kände jag för den rostiga blusen.

img_1588

img_1591

img_1602

img_1605

img_1607

Jag älskar kappan och dom glittra byxorna, fantastisk inspiration bjöd Valerie på idag 🙂

img_1592

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ja vill veta vad du fick i goodiebagen?

  emma 2017-01-30 20:41:40
  Svara
 • Hej elin! Har du nått grymt tips på en bra o relativt billig rund borste ? Jag har tjockt väldigt tjockt hår och längd till skuldrorna ?

  carola 2017-01-30 14:54:16
  Svara
  • Svar på carolas kommentar.

   Hej Carola! Ja absolut, den här tycker jag är riktigt bra – och billig 🙂 https://www.bangerhead.se/borste#bangerhead-cylinder-brush-large
   KRAM ELIN

   Elin Johansson 2017-01-31 21:16:04
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!