MITT HEM

God Morgon!

Hur mår ni idag? Jag har fullt upp denna vecka kan jag lova. Men det var längesedan jag pratade om mitt älskade hem. Jag inväntar mina barstolar som kommer imorgon och därefter ska jag göra en flyttvlogg. Förra helgen var jag på Plantagen och handlade lite växter, tydligen är det årets hit. Jag ville ha ett träd eller något liknande som ska stå på en pall, dock har jag inte hittat pallen än – fick ta en gammal pall jag hade hemma sålänge.

img_1611

hem

Jag kollade verkligen på höga träd men kände att det kommer bli för mycket. Jag är så kär i mina nya inneboende:n, haha.

img_1618

Jag köpte nya kuddar förra veckan också. Dom är så fluffiga och helt underbara 🙂 Jag var ute efter en senapsgul kudde och den jag hittade var helt perfekt.

 img_1624 img_1626

Det är många som frågat vart min byrå är ifrån och den är från Bolia. Mina lampor i fönstren från By Rydéns, älskar dom så mycket. Nu slipper jag jul-pyntet 😉 haha

img_1619

Vilken tid och energi det tar att fylla ett helt hem. Eftersom den där j*vla sambolagen existerar och en viss ”person” ville verkligen utnyttja den så var jag tvungen att köpa allt nytt – IGEN. Men det gör inte så mycket, jag ville börja om och radera ut allt som har med dåtid att göra. Jag har möjlighet att skapa mitt helt nya hem så jag är inte så bitter ändå. Jag ska nog byta ut mina gardiner till ljusa, beiga – linnegardiner. Jag var helt bestämd från början med mörka gardiner men ju mer jag funderar så tror jag att jag byter ut dom till våren, vad tycker ni? Visst blir det bättra med ljusa gardiner?!

Nu ska jag bege mig till salongen, hoppas ni får en underbar dag 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jag tog det jag ville från lägenheten när vi separerade en kväll när jag visste att han skulle iväg med älskarinnan. Jag tog soffan (som jag valt ut) och TVn, visste att han inte hade kvar kvittona på dem så good luck att visa att de var hans.

  Camilla 2017-02-04 08:41:29
  Svara
 • Jätte fint . Var köpte du den senapsgula kudden ?

  Mia 2017-02-03 12:17:07
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Tack snälla!
   Den är från märket Ceannis, här är länken 🙂 http://www.ceannis.se/sv/articles/2.85.2610/yellow-puffin-collection
   Kram Elin

   Elin Johansson 2017-02-08 10:21:19
   Svara
 • Jag trodde att sambolagen betydde att man delar lika på sakerna i lägenheten..

  ErikaJ 2017-02-03 00:09:23
  Svara
 • Vilken storlek har du på fjäderlampa? Och hur har du fått en så fin? Min är så gles så man ser liksom innerlampan. Pöss på fin!

  Linda 2017-02-02 23:33:34
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Jag har storlek M på min 🙂 Jag ”fönar” lampan då och då, så fjädrarna blir puffiga liksom. Kramar

   Elin Johansson 2017-02-08 10:22:27
   Svara
 • Hej Elin,
  Superfint du har fått hemma 🙂
  Jag tänkte höra vilken längd du har på dina gardiner och vart du har köpt dom?
  Kram Josefin

  Josefin 2017-02-02 20:54:41
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej!
   Vill börja med att säga jättebra blogg och youtube !! 🙂
   Tänkte ställa en följd fråga om gardinerna (dem var jättefina!!), vilka är det, har du något namn ?
   Skulle uppskattas jätte mycket att få svar:)
   Med vänlig hälsning,
   Johanna

   Johanna 2017-02-11 07:08:40
   Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej 🙂
   Tack snälla.
   Jag har sytt upp dom, men dom kommer dom 3m. Köpte dom på Olssons tyger 🙂
   kram Elin

   Elin Johansson 2017-02-08 10:23:14
   Svara
 • Ur tjusigt 🙂 Tänkte du kanske kunde tipsa om ett bra hårspray som har värmeskydd i sig? Har ett från Living proof, är ganska trött på det märket och
  ville mest höra om du har några produkttips såhär en torsdagskväll? pussokram

  emma 2017-02-02 19:56:11
  Svara
 • Vart har du köpt den zick-zackiga pälskudden? Såå fin!

  Lisa 2017-02-02 18:28:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!