Nytt avsnitt av On Fleekpodden är ute

img_5581

Hej vänner!

Vet ni, ett nytt avsnitt av On Fleek podden är ute. Denna gång kör vi igång med Onfleek’s första ”Storytime” där jag och Celina delar med oss av varsin story. Jag talar om hur min upplevelse var när jag tog hand om Isabella ”Blondinbella” Löwengrip för första gången och Celina berättar när hon gjorde naglarna på Kesha. Sedan tar vi upp en väldigt viktigt ämne, konkurrens på nära håll – tror många kan känna igen sig i detta 🙂

Vi finns på Podcaster (länk), Acast och på Facebook/Instagram (länk) under namnet ”On Fleek med Celina och StyleElin”. Visste ni också att vi blev intervjuade utav ”Piteå Tidningen” – tusen tack för artikeln.

onfleek

Klicka på bilden för att få den större 🙂 Ni får jättegärna lämna en kommentar på Podcaster (appen-länk) om vad ni tycker om podden, skulle uppskatta det så mycket! Ha en underbar dag vänner, senare i em kommer det nya bilder från mitt hem – älskar mitt hem. PUSS OCH KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • En undran om lock-produkter. Jag har tjockt, torrt hår med lite självfall och har problem att hitta en lockcreme eller liknande som passar mitt hår. Ofta blir mitt hår strävt, ”pinnigt”, risigt och tungt av de produkter jag har provat. Mitt hår är rätt tungt i sig själv p g a tjockleken så vill ha en lätt formula som ändå är stark. De cremer jag har provat har varit rätt klistriga i konsistensen och får håret att klumpa ihop sig i hårda, krispiga testar.
    Har du några tips på bra produkter som framhäver torrt självfall utan att klumpa ihop och tynga ner?=)

    Therese 2017-02-02 11:24:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!