CRIMPED HAIR – dags att börja krusa håret igen

HEJ VÄNNER!

Jag har nosat på denna stylingtrend ett tag och jag vill verkligen lyfta den. Nu är det verkligen dags att börja krusa håret igen och jag tror det är många därute som får lite nostalgi känsla. Jag kommer ihåg när jag var yngre och tyckte det var så snyggt med krusat hår så jag tänkte jag skulle ge mig på det igen. Jag har en tång hemma som kommer användas inom kort, håll utkik i veckan på min version av det krusiga håret 🙂

1

Det jag älskar är att stylingen idag inte har en ”tönt” stämpel på sig samt med denna styling kan vilket tunt/fint hår som helst se tjockt och fylligt ut. Jag vet att många frisörer som är grymma på håruppsättningar krusar håret först för att håruppsättningen ska se fylligare och jämnare ut.

2

På catwalken 2017 kombinerar dom det krusiga håret med håraccessoarer, stora örhängen och halvuppsättningar. Jag hoppas vi får se många olika styling-alternativ med krustången i år, någon utav er som är sugna på att testa? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men gud var roligt! Dottern fick en krustång för nåt år sen. Jag testade den en gång och att göra uppsättningar med krusat hår var lite kul. Utsläppt, inte lika kul på mitt grova hår. Blev fult vid topparna.

  Annika 2017-02-08 13:30:18
  Svara
 • Nej! Var modernt när jag var typ 10 år (1992) och jag skulle känna mig som ett barn igen . Ser mer ut som en dålig permanent. Men blir gärna motbevisad 😉

  ErikaJ 2017-02-07 22:40:52
  Svara
 • Älskar bild 2, 3 och 4 😀

  Isabelle 2017-02-07 18:52:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!