ON FLEEKPODDEN – Är snabbast verkligen bäst?

img_0345

Hej vänner!

NYTT AVSNITT – i veckans avsnitt fortsätter vi med On Fleeks Sociala Medieskola (del 2) och går då över på utrustning. Vad behöver du för kamera, program och appar för att få den bästa bilden? Vi pratar också om tidspress och stress från branschen. Är snabbast verkligen bäst? Är det fel att ta tid på sig? Och hur nervös behöver du egentligen vara över ditt smutsiga hår eller ofixade naglar om du träffar oss på stan?

Ni kan som vanligt följa oss på Podcaster (LÄNK) och på Acast (LÄNK). Hoppas att ni kommer att gilla avsnittet <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Super avsnitt! 🙂 jag har också reagerat på hur bekanta och vänner ifrågasätter hur jag kan lägga 3 TIMMAR?! hos frisören. ”Du kan färga håret hemma” ”Jag vet en som bara tar 700 spänn” jaha? Men om jag är ute efter kvalité.. kosta vad det kostar vill! Jag lägger en ljusfärg, långt i från alla frisörer kan eller vill göra det. Jag är nöjd och belåten varenda gång! Och ja, det kostar! Dels för att jag behöver fylla på med färg var 7e vecka och behålla min hårkvalite genom att köpa på tok för dyra produkter! Förstår inte det här med att alltid komma undan så billigt det bara går! Kvalité kostar! 🙂 Gå till vem du vill, kanske har du själv en hästman som tål blekning efter blekning! Jag skulle aldrig drömma om att slänga i det i mitt hår. never! Alla har olika prioriteringar! Sluta ifrågasätt! Tack för en grym blogg 🙂

  emma 2017-02-09 07:33:37
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Känner igen det. Jag är så petig med mitt hår och så hör man nån säga ”jag kan tipsa dig om min frisör, han kostar bara si och så”. Det tror jag inte ett dugg på. Sen kunde frisören inte ens prata svenska. Nej tack. Lätt för missförstånd.

   ErikaJ 2017-02-09 12:30:50
   Svara
 • Alltså jag ÄLSKAR er podd! Trots att jag inte alls jobbar inom skönhetsindustrin så känner jag igen mig så mycket i många exempel som ni lyfter upp. Det har hjälpt mig att stå säkrare på egna ben att höra att jag inte är ensam om att möta avundsjuka och taskig attityd. Tack för er girlpower, den behövs!

  Cissi 2017-02-08 20:18:49
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   ÅH, men gud vad glad jag blir – TUSEN TACK 🙂 Så underbart att vi kan hjälpa till. KRAM

   Elin Johansson 2017-02-11 19:33:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!