JAG GÄSTAR HÅRPODDEN

podd

GOD MORGON VÄNNER!

Vet ni, för ett tag sedan gästade jag en nystartad podd som heter ”HÅRPODDEN” som Linda Beronius tillsammans med Anton Berner har startat för hårtokiga människor. Det var så roligt att få vara deras första gäst och vi pratar om hur allt startade för mig,  hårfärg, entreprenörskap, hur man lyckas på sociala medier som frisör, hur jag lyckas leva med mitt jobb som livstil samt mycket mer.

Det var så roligt att hänga med Linda och Anton, tack för att jag fick vara gäst. Om ni vill lyssna på avsnittet så kommer ni dit HÄR (LÄNK). Den finns också på Acast.com samt i alla podd-appar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej
  Behöver ett bra tips på produkter för riktigt torr hårbotten! Har kört länge med Pureology Hydrate som jag fullkomligt älskar, men hårbotten flagnar ändå… Finns det nån inpackning som man kan lägga i hårbotten??
  Tack på förhand!

  Cissi 2017-02-11 08:38:36
  Svara
 • Hej Elin!
  Som jag har förstått det är du helt fullbokad och tar inte emot nya kunder? Har du något tips på en annan frisör som är riktigt duktig på blonda hår/färgningar i Stockholmsområdet (eller ännu hellre, men osannolikt, i Uppsala)?

  Tack på förhand!

  Fanny 2017-02-10 12:18:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!