GE MIG ERA BÄSTA TIPS OM PARIS

elin

Jag var senast där i april 2014!

HEJ VÄNNER!

Vet ni, om två veckor åker jag till Paris. Jag har längtat tillbaka så länge nu och eftersom jag inte tagit mig tid att åka iväg överhuvudtaget så ska detta år bli mitt res-år. Jag ska även iväg på hemlig destination i april samt Kroatien i juli men resan till Paris är först ut. Men denna gång åker jag inte med någon trött pojkvän utan med min bästa vän, hur fantastiskt. Därför tänkte jag fråga er, min as-sköna läsare – HAR NI NÅGRA BRA TIPS ÅT MIG?!

Vi ska shoppa, festa, äta god mat och gå runt för att verkligen se så mycket som möjligt. Jag har redan gjort dom vanliga sakerna man ska göra i Paris men jag tänkte höra om ni har några andra tips att göra/se som man kanske missar? Typ, någon speciell restaurang eller klubb som är bättre än den andra?!

paris elin3

Dock var jag där i april sist och då var det varmt och soligt, jag hoppas det blir rätt bra väder i alla fall 🙂 Har ni några res-planer framöver? Vore så kul att höra vart ni ska. För mig är det lite extra kul att åka iväg för jag har inte varit borta på 1 år och endast jobbat som en häst, jag måste börja prioritera mig själv mer. LÄNGTAR! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Googla på ”Lotta Lewenhaupt Paris guide”. Massor av tips på ikoniska barer, kaféer och butiker. Hyr lånecyklar och cykla genom Saint Germains mysiga kvarter. Börja ex vid La Palette och cykla ner till Eiffeltornet förbi Luxemburgträdgåden och genom vindlande små gator.

  Mia 2017-02-18 10:47:32
  Svara
 • Hej , först och framst ville bara sägaälskar din blogg !!! är bosatt i Frankrike sedan 15 år tillbaka , Paris är underbart !!! Lyxbutikerna på avenue Montaigne måste ses och då kan du äta lunch på plaza athenees ute terass ! Saint germain har söta butiker och cafeer. På kvällen äta och ta ett glas på hypade ställen : hotel coste, miss KO, speakeasy ! Och ska du sen se nån typsikt fransk show helt klart crazy horse! Googla allt detta hoppas du gillar mina tips!

  Lolo 2017-02-14 15:59:20
  Svara
 • Är några år sedan jag var i Paris nu men VIP Room var helt klart ett riktigt roligt ställe att hänga på! Brukar dra igång rätt sent där (Paris-tid) mycket folk och rätt kändistätt. Men picknick i parken framför Eiffeltornet med vin, baugette och massa gott med bästa vännen är helt klart att rekommendera en solig dag om det har hunnit blivit någorlunda varmt!

  Madde 2017-02-13 19:26:36
  Svara
 • Åh vad mysigt med Paris 🙂 Själv ska jag till London 😉 Jag ska också till Kroatien i Juli 🙂 känns så skönt att du säger att det är ditt reseår. Jag känner precis likadant då jag inte haft chansen att resa förens nu det här året. Hoppas din resa blir superbra 🙂

  Ida 2017-02-13 08:21:53
  Svara
 • Den stora LV-butiken känns onödig att nämna men herregud – skulle kunna gå runt där en hel dag.

  Carro 2017-02-13 07:55:53
  Svara
 • Åh vad härligt för dig!! ???
  Jag drar själv iväg till Bali om 1 1/2 månad, ska bli underbart! Jobbar också som frisör så ska bli skönt med semester efter mycket jobb. ??? Kraaam!

  Louise 2017-02-12 22:23:24
  Svara
 • Åh, älskar Paris! Själv bott där ett år och åker gärna tillbaka. Själv uppskattar jag verkligen att själv picknicka vid tour eiffel eller någon fin park, men kan vara för kallt nu. Förutom fest på titty twisters eller Carmen i pigalle måste jag rekommendera au bourguignon du marais. Återkommer med fler resturangtips, men definitivt en av mina favoritresturanger! Ha det fantastiskt!

  Lina 2017-02-12 20:21:52
  Svara
 • Place des Vosges, en liten park som är omgiven av hus på alla sidor. Tror att många stora moderdesigner har sina fina kontor däromkring (sånna dit man måste bli bjuden). Åt den bästa croissanten i hela mitt liv på ett cafe där. Kanske inte är lika fint på vintern som på våren/sommaren men är det regnigt kan man ju hellre gömma sig på ett cafe där än i turiststråken 🙂

  K 2017-02-12 20:20:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!