WASH.RINSE.REPEAT – Torrschampo från Oribe

Hej alla underbara människor!

Jag tror ni vet att jag älskar ett texturgivande torrschampo från Oribe. Jag har visat er i olika vloggar samt nämnt den flera gånger (länk-adlink) i olika inlägg. Men nu har Oribe lanserat ett nytt, vanligt torrschampo – hur kul?! Detta torrschampo absorberar olja, orenheter men ändå håller håret mjukt och luftigt. Det roliga med detta torrschampo är att den är helt vegansk och glutenfri, inte testat på djur och innehåller uv-skydd och den passar till alla hårfärger.

img_1864 img_1862

Det jag gillar är att håret blir verkligen luftigt, jag känner att all olja i håret absorberas och jag borstade igenom håret efter applicering samt fönade håret upp och ner för extra fördelning av produkten. Det är verkligen viktigt att efter ni sprayat in torrschampo i hårbotten, borsta igenom eller föna håret upp ner några sekunder. Det gör en stor skillnad och det går inte åt lite mycket av produkten. Det kommer i en stor flaska på 286 ml och kostar 499 kr. Jag gillar verkligen detta torrschampo men återigen, den är för dyr. Visst, den har många fördelar som inte andra ”vanliga” torrschampon har men torrschampo är någonting vi överkonsumerar och vi har svårt att ta lagom utav produkten. Så jag tror att jag hade behövt köpa två flaskor i månaden och är detta torrschampo värt 1000 kr för mig i månaden – nej tyvärr! 

Oribe Gold Lust Dry Shampoo 499 kr (LÄNK-ADLINK)

img_1865

Men då har jag ett tips: Köp ett billigare torrschampo som du använder när du t.ex ska sätta upp håret eller liknande. Så använder du ett dyrare lyxigare torrschampo när du ska ha utsläppt hår och vill vara total flawless. Man får även ge och ta i torrschampo-branschen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Jag är så sugen på att testa produkter från oribe efter dina recensioner! Men jag måste fråga, varför vill mitt hår ha glutenfria produkter?

  Mikaela Andersson 2017-02-12 09:45:22
  Svara
  • Svar på Mikaela Anderssons kommentar.

   Det vill varken ditt hår eller din hårbotten; glutenintolerans uppstår i tarmen och det finns inget som säger att man reagerar av annan kontakt, om man inte dricker schampot. Det är ett försäljningsknep orsakat av glutenhysterin runt om i världen.

   Cissi 2017-02-12 19:00:50
   Svara
 • Tack för tipset. Vad är det för doft? Jag har svårt för de på kicks för de luktar som parfym.

  ErikaJ 2017-02-12 09:08:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!