MITT UPPLYFT – HAIRTALK EXTENSIONS

HEJ VÄNNER!

För några veckor sedan var jag hos underbara Emelie på Hairtalk för att fixa till mitt förfallna barr. Min ombre var under all kritik och det var dags att bättra på hela mig. Jag predikar alltid för mina kunder hur man ska få ett flawless hår men när det kommer till mig själv så känner jag att tiden inte räcker till och ”det får vänta”. Men det är tur att jag har denna magiska tjej, Emelie i mitt liv. Vill ni boka tid hos henne så är det bara att maila till [email protected] 🙂

before

Jag och Emelie skrattade så mycket åt denna för/bild (t.v). Det ser ut som att jag har en potta av naturlig utväxt, haha. Ser ni hur långt hår har fått? Det bara växer så det knakar och jag förtjockar bara mitt hår nu. När jag började med Hairtalk så hade jag knappt hår till axeln och det var så risigt och förstört av andra, tidigare hårförlängningar.

img_1506 img_1526

Emelie la en ny bottenfärg och slingade upp min gamla potta till ombre.

img_1524

Jag ville bli ljusare och få en mer beige/blond ton på håret. Jag hade önskat så mycket att jag passade i mörkare, brunare hår för jag tycker det är så snyggt. Framförallt då jag har gröna ögon och jag vet att jag skulle vårda det bruna håret så väl – ett välvårdat brunt hår är det snyggaste jag vet. Men min hudton klarar inte av att bära upp den hårfärgen samt är jag allergisk mot hårfärg. Jag klarar av en viss toning men där sitter jag med smärta ändå, så trist!

after

Bilden till höger är tagen direkt efter. Jag kände först inte igen mig när jag blev så ljus och tonen gjorde att hela mitt ansikte lyste upp. Jag har 40 cm, 5 paket i färgerna 613/18, 18 och 25. Tre paket är colorplusade med ”Brown” och ”Regular” och två paket är färgade med ”silver”. Jag är så nöjd, som vanligt – nu är jag redo för PARIIIIIIS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kan du inte ge mig tips på en bra toning efter man gjort baleyage eller ljusa slingor , för att få en sådan kall beige ton ?. Behöver hitta en ny favorit då min favvis utgått :(( Btw du är min idooooool / hairbestie

  Alexandra 2017-02-21 22:00:19
  Svara
 • Hej Elin,
  Jag har ett blont, fint, ganska tunt, skandinaviskt hår. Jag tvättar håret 2-3 gånger i veckan max, men det kliar i hårbotten från och till, ibland mer och ibland mindre. Jag har inte mjäll. Tror att jag har känslig hårbotten. Jag skulle vilja få hjälp med att välja ett bra shampoo för mitt hår. Har du något/några att rekommendera? Skulle vara väldigt tacksam för svar! Älskar din blogg!

  Rebecca 2017-02-18 23:13:53
  Svara
 • Hej Elin!

  För 5 dagar sen färgade jag mitt hår. För första gåmgen i mitt liv. Jag har väldigt mörkt brunt hår och ville ha en chokladbrun balayage. Jag noterade till frisören att jag inte ville ha varm toner eller gult/orange. Men nu är mitt hår fint i ljuset inomhus men orange utomhus…. Jag undrar om du har tips på hårfärg som gör att det antingen blir kall brun eller iaf mer mot rödbruna hållet. Allt förutom orange eller grönt. Tack! 🙂

  Shabnam 2017-02-17 10:16:10
  Svara
 • Superfint.

  ErikaJ 2017-02-16 12:35:04
  Svara
 • Hej Elin. Du är så bäst!
  Min fråga är, när din frisör lägger om dina hairtalk tar hon nya då eller använder ni dom gamla? Sen tar alla frisörer ner all hairtalk för att gå igenom kundens hår ifall hon behöver klippa topparna eftersom dom blir slitna även fast man har hairtalk? Och ingår klippningen då när man sätter om sina hairtalk:)? Kram och ha en underbar dag!!

  Jesse 2017-02-16 09:00:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!