DET PERFEKTA RÖDA LÄPPSTIFTET

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni? Igår var jag hos Celina och fixade naglarna på morgonen och jag kände att jag inte alls mådde bra. Helt slut i kroppen och kände mig glödhet men tänkte inte så mycket på det, jag är van att vara trött liksom. Men när jag kom till salongen så kände jag att detta kommer inte att gå. Jag visste att jag hade en kund som rest från en annan stad och hon hade tid om 30 min. Jag hade inte hjärta att ringa och säga att hon inte kunde komma 🙁 Jag avbokade resten av dagen och informerade min kommande kund om att jag hade feber och var dålig så får hon ta beslutet om hon vill att jag ska ta hand om henne. Jag krigade mig igenom hela behandlingen och verkligen la all fokus på att göra mitt jobb, jag var nog inte den roligaste frisören men hon blev fin i håret och det var mitt jobb. När jag var klar så åkte jag direkt hem och sov hela dagen och kvällen. Jag har avbokat kunder idag och ska försöka svettas ut detta skit jag fått. Jag ska försöka få hit Torsten tidigare så jag har mys-sällskap.

img_1988

IsaDora Twist-Up Matt Lips – I färgen ”65 Ruby Gem” (länk-adlink)

Men hur som helst, på alla hjärtans dag ville jag bära rött läppstift och jag tycker det är så svårt att bära det. Jag har nyligen fyllt mina läppar igen och dom är fortfarande svullna så dom ser större ut nu än vad dom kommer bli. Jag har blivit helt kär i IsaDora Twist-Up Matt Lips. Den ger läpparna en mjuk, satin-känsla och pigmenteringen är grym. Jag brukar oftast använda dom nude-nyanserna som är helt magiska, ni måste testa dom – speciellt ”Naked” (länk-adlink) är en av mina favoriter.

Processed with VSCO with a5 preset

Jag fick underbara rosor från tjejerna på Vass Pr, tack snälla underbara ni. Dom matchade min nya vas från Bolia, kändes helt rätt. När jag bär läppstift med mycket färg så tycker jag det är snyggare att ha en lätt ögon-makeup. Här har jag bara mascara och ögonbryn, så fräscht tycker jag.

Processed with VSCO with c4 preset

Läppstiftet är matt men läpparna blir inte torra eller strama. Jag använde en penna att fylla i med, den är också från Isadora i färgen ”60 Berry Kiss” (länk-adlink). Färgen är röd men lite mer åt det ”bäriga” hållet, älskat 🙂

Processed with VSCO with a5 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh älskar färgen! Får springa och köpa pronto?

  Mathilda 2017-02-16 18:31:29
  Svara
 • Alltså orkar ej vad du är snygg! business och flawless så det skriker om det!

  btw, vad har du för märke på din fondation? Min lyckas bara lägga sig som ett täcke så jag ser helt kakig ut i ansiktet och verkligen ALLA porer syns igenom ..

  Catja 2017-02-16 18:04:22
  Svara
  • Svar på Catjas kommentar.

   Men åh, – vilken kommentar 🙂 Tusen tack. Jag använder lite olika men just nu använder jag Isadoras Cover up, dom är grymma. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-02-19 17:43:22
   Svara
 • Herregud vilka läppar!! Dog lite där…❤

  Sara 2017-02-16 16:52:10
  Svara
 • Så fint gjort av dig att inte avboka<3 Hoppas du blir frisk fort krya på dig!

  Rebecca 2017-02-16 07:55:15 http://www.devote.se/rebeccalena
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!