SÖNDAG

Processed with VSCO with a9 preset

Hej vänner! 

Hur mår ni idag? Jag mår mycket bättre nu. Jag har verkligen kurerat mig denna helg, vilat, myst med Torsten och kollat på serier. Jag ser fram emot en ny vecka, för jag åker till Paris på torsdag morgon. Min pappa har alltid sagt till mig att jag måste lära mig att ha tråkigt, känner ni igen er?! Jag får oftast panik att ta det lugnt, jag tycker att jag hade kunnat gjort något roligare med tiden. Men jag måste börja lära mig att för att jag ska tycka allt jag gör är roligt så måste jag ha kontraster till det roliga – alltså att ha tråkigt. Nu fick jag hjälp utav att jag inte riktigt var kry men här sitter jag och verkligen längtar till måndag.

Men btw, tack för alla tips ni gav mig inför Paris, jag tror vi kommer ha en magisk kommande helg. Men jag ville bara titta in och säga hej 🙂 Hoppas ni haft en bra helg. Vi ses här imorgon igen, PUSS PÅ ER!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!