ON FLEEKPODDEN – Nagel/frisörutbildning

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"AB885383-B254-443E-8DCB-319591F04BEC_1487111675059","width":1474,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"sources":[],"source":"editor","origin":"gallery","height":1470,"subsource":"done_button","total_editor_time":24,"brushes_used":0}

HEJ VÄNNER!

Vet ni, senare i eftermiddag kommer det en ny vlogg – HUR KUL?! Den såg ni inte komma va? 😉

Men till något annat magiskt kul, ett nytt avsnitt av On Fleekpodden (LÄNK) är ute. Vi går igenom precis vad du måste veta innan du väljer frisör/nagelutbildning. Hur fungerar det egentligen? Vad är viktigt att tänka på för att inte bli blåst på pengar och vart börjar man? Både jag och Celina berättar hur det gick till när vi utbildade oss och vi delar även med oss av det äckligaste som hänt oss på salongen.

Ni hittar oss som vanligt på Podcaster (LÄNK) och Acast (LÄNK). Ni kan även följa oss på Instagram (LÄNK) & Facebook (LÄNK).

Detta avsnitt får ni inte bara missa 🙂 Hoppas ni tycker om det! PUSS OCH KRAM (ps:glöm inte att kika in i em)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har en fråga, eller behöver hjälp hur jag ska planera för mitt hår. Jag ska i nästa år (augusti 2018) gifta mig och tänker att jag behöver lägga upp en plan för att mitt hår ska kännas snyggt och fräscht. Jag har skandinaviskt hår, tunt som lätt går av (har fått klippa av det till axlarna för jag gjorde en felbehandling hos en frisör) och behöver hjälp med hur jag ska ta hand om det fram till dess. Hur ofta ska jag gå till frisören, vad ska jag säga till frisören för att den ska hjälpa mig få mitt hår bra och är det något jag ska undvika?

  Daniella 2017-02-23 21:18:43
  Svara
 • Hej Elin!
  Älskar podden! Är frisör själv & är sjukt inspirerad av dig och ditt arbete 🙂
  Men måste bara inflika en grej angående det där med hårfärg och otvättat hår.
  Anledningen till att jag alltid rekommenderar att skippa hårtvätt innan en färgning (speciellt när man ska lägga en bottenfärg eller helblekning) är att det lagret med sebum hjälper till att skydda hårbottnen. Viktigt när man har känsliga kunder i stolen.
  Sen att det är lättare att jobba med håret (handskar + nytvättat = galet statiskt hår hehe) när det är skitigt är en annan femma 😉
  Tack för en urbra blogg & podd!

  Carro 2017-02-22 22:37:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!