VLOGG – FOLIESLINGOR MARATON

Hej mina underbara människor!

Hur mår ni såhär på eftermiddagskvisten? Åh, inatt åker jag till Paris, ni förstår inte hur glad jag är för att komma bort. Jag har inte varit utomlands på 1,5 år på grund av att mitt liv varit upp och ner. Men nu när jag fått iordning på allt så tar jag mig äntligen tid till att åka iväg. Mitt nyårslöfte detta år var att prioritera mig själv mer och jag mår så otroligt mycket bättre nu än jag någonsin har gjort. När tiden går så kommer man på så mycket saker som jag inte kan förstå idag hur jag har kunnat leva i tidigare. Jag är bara 26 år, faktiskt hela livet framför mig och livet måste vara upp och ner för att känna att man lever. Jag vill träffa nya människor, uppleva platser med människor jag älskar och framförallt göra mig själv stolt.

Men jag vloggade igår och ni får hänga med på en hektisk salongsdag med folieslingor-maraton och underbara kunder. Jag hoppas ni tycker om vloggen så ses vi imorgon när jag är i Paris. Glöm inte att följa mig på Snapchat (StyleElin) där jag kommer uppdatera så mycket som möjligt under Paris-resan.

Ha en underbar kväll, love you <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Jätte bra blogg. Vad heter låten i slutet på vloggen? Hoppas resan blir kanon

  Johanna 2017-02-23 17:37:00
  Svara
 • Hej! Jag undrar om man kan använda Maria Nilas färginpackningar när man har hairtalk i? Eller tvättas det inte ut ifrån löshåret sen på samma vis som det gör på sitt egna?

  Johanna 2017-02-23 11:05:39
  Svara
 • Packa på o ha världens bästa semester!
  Meeen en Paris logg vore ju inte feel?
  PS så fina hår….

  Emma 2017-02-22 20:36:01
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har under väldigt lång tid, så länge jag kan minnas faktiskt, använt mig utav ICAs shampoo och balsam.. Nu när jag läst din blogg ett tag så har jag bestämt mig för att ändra på det. Dessvärre vet jag inte riktigt vilka produkter som skulle passa mig bäst. Jag tänkte om du kanske hade några goda råd? 🙂

  Jag har blont, tjockt och väldigt torrt hår. Det är dessutom lockigt. Det jag söker är en serie som är väldigt återfuktande samt ett bra värmeskydd. Skulle vara guld värt om du hinner svara på detta!

  Tack på förhand!

  Ebba Nilsson 2017-02-22 18:13:33
  Svara
 • Tycker absolut att du ska vlogga från Paris! ?
  Ha en rolig resa!

  Anna 2017-02-22 17:50:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!