SÅ FÖRSVINNER DOM MÖRKA RINGARNA UNDER ÖGONEN

HEJ VÄNNER!

Nu sitter jag på ett plan till Paris och tänkte därför tipsa er om en sak som ni frågat om. Jag tänkte göra en recension på Becca – Under Eye Brightening Corrector (länk). Jag använder denna magiska kräm varje dag och jag tänkte visa hur jag använder den.

1

2

Jag börjar alltid med basen först och ögonbryn samt ögon sist. Men jag lägger foundation först och sedan duttar jag med tippen på min fuktiga Beautyblender i burken (Becca) och sedan duttar försiktigt under ögonen. Jag duttar endast där jag är som mest mörk, jag har märkt att det inte blir så snyggt om man går hela vägen (som man gör med en concealer).

Sedan tar jag min concealer och applicerar som vanligt, blendar ihop allt och sedan tar jag ett translucent powder och ”sätter” alla produkter under ögat – KLART! 

3

Om ni kollar på box nummer 5 (ovan) så ser ni skillnaden då jag applicerar på vänster öga och inte på höger. Tillsammans med en bra concealer så kommer ni lätt kunna sminka över dom mörka partierna under ögonen. Den finns på Sephora och kostar ca 300 kr. Vi hörs senare vänner, PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det blir ett jättefint resultat!
  Dock måste jag säga att dina mörka ringar är typ obefintliga (det är en komplimang). Jag har lila säckar under ögonen och de är inte helt lätta att dölja.

  Annika 2017-02-23 14:28:26
  Svara
 • Imponerad av hur duktig du är på att även lägga make up! ?
  Har du provat RMS produkter? Det är ett smink fritt från skadliga ingridienser och kemikalier. Superbra tycker jag☺

  Kram

  Mathilda 2017-02-23 09:03:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!