ENERGI TILL DITT ANSIKTE – CODAGE

Hej vänner! 

Vet ni, jag har en liten grej för mister. Förr i tiden så ägde jag hur många Victoria Secret body mist som helst för jag älskade att ha en spray i väskan som doftade gott och det var lätt att spraya på under dagen. På äldre dagar använder jag face-mister istället, jag vet helt ärligt inte om dom gör något magiskt direkt men jag tycker om känslan.

img_1999

Jag fick ett pressbud från Codage som innehöll bland annat en återfuktande face mist. Den är rik på antioxidanter och innehåller en hög koncentration av aktiva ingredienser. Den är rik på hyaluronsyra, aloe vera och jasmin. Det jag också tycker om är att den skyddar huden mot föroreningar. Den används som en hudvårdande produkt men också för att fixera makeupen. Jag använder den på rengjord hy morgon och kväll.

CODAGE –  MOISTURIZING & ENERGIZING (Skin Care Water) länk

img_2001

Som jag skrev innan så märker jag ingen stor skillnad men det är någonting som gör att jag ändå använder den varje dag. Jag får för mig att huden känns återfuktad och det är skönt att spraya något kallt i ansiktet. Den följde definitivt med på flygplanet till Paris, ett måste. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Jag hoppas du har det underbart i Paris!

    Jag vill bara fråga, på senare tid har du bloggat mycket om make up och andra beautyprodukter (vilket är väldigt roligt :). Har du koll på vad som testas på djur eller hur ligger det till? Du skrev om Victorias secret i inlägget men jag blev glad att det inte var deras produkt, då de gör många försök på djur. Sen vet jag att det är kvalitetsprodukter du använder så jag hade blivit förvånad om den faktiskt var från VS. Men jag tänker mer om du kollar upp eller inte är insatt i det.
    Ha det bra! /Nathalie

    Nathalie 2017-02-26 10:57:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!