Hur går det i Paris?

img_2414

Hej vänner!

Hur mår ni? Åh, vi har det så otroligt bra. Vi går flera mil och går igenom alla turist-saker man ska göra. Vi har dock haft otur med vädret, det regnar, blåser till och från. Det gör att man inte direkt ser magisk ut på alla bilder, haha. Men jag vet inte riktigt om det går att se onfleek ut när man går och turistar?! Jag ville snabbt bara kika in här och säga hej till er, vi ska börja fixa oss nu inför en partykväll. Uppdaterar mer imorgon 🙂 PUSS

img_2422 img_2321

Frukosten på ”Le pain quotidien” var helt magisk. Deras granola/yogurt Parfait var inte att leka med!

e

Det är andra gången jag kollar in Eiffeltornet och jag tycker det är så magisk att stå under den.

img_2348

Blir galen på alla vackra byggnader, så fint!

img_2361

Jag fick packa på mig så mycket kläder för det är verkligen kallt, så orutinerad. Jag trodde det skulle vara ”typ” vår men där fick jag för den liksom.

img_2417

Älskade vän, vad vore livet utan dig?!

img_2426

Det bästa jag vet med att vara i Paris är alla små gränder och alla små bagerier överallt. Jag vill bo här en vacker dag 🙂 För en sak kan jag säga, det kryllar direkt INTE av bra frisörsalonger – haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!