SÅ FÅR DU NATURLIGT FYLLIGA BRYN

Hej vänner!

Jag har testat en ny produkt som jag blivit lite små förälskad i. Jag har haft den hemma ett tag och testat den några gånger men det är på sistone som jag märkt att jag inte kan vara utan den. Det är en ögonbryn-gel som innehåller färgade fibrer som gör ögonbrynen fylligare och innehåller ”Nanopeptid-komplex” som främjar brynens tillväxt.

browfood

LASHFOOD – BROWFOOD TINTED BROW ENHANCING GELFIX 295 kr (länk-adlink)

För er som har glesa bryn eller för er som har naturligt fylliga bryn men ändå vill förstärka fungerar denna riktigt bra. Den är lätt att jobba med och det viktigaste av allt är att fibrerna INTE flyger omkring eller hamnar nere i bh:n. Ni måste testa denna produkt, den är grym.

img_2132

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • får denna produkt ögonbrynen att växa? om den gör det, hur långt kan det ta?

  Celly 2018-04-23 11:49:25
  Svara
 • Hej! Har så kallat glashår och har nyligen blekt håret (bayalage) på salong. Vilka hårinpackningar kan du rekommendera? Har inte torrt hår men vill förebygga att håret tar allt för mycket stryk av blekningen.

  Michelle Bergelin 2017-02-26 15:35:50
  Svara
 • Tackar för tipset! Vilken färg använder du? 🙂

  Sara 2017-02-26 13:00:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!