ON FLEEKPODDEN – ANINIA FRÅN MELODIFESTIVALEN

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"AB885383-B254-443E-8DCB-319591F04BEC_1487111675059","width":1474,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"sources":[],"source":"editor","origin":"gallery","height":1470,"subsource":"done_button","total_editor_time":24,"brushes_used":0}

GOD MORGON!

Tänkte kicka igång denna morgon med ett hett, nytt avsnitt av On fleekpodden. I detta avsnitt får ni bekanta er med vår första gäst. Det är ingen mindre än Aninia som gick vidare till finalen i Melodifestivalen 2017 tillsammans med Jon Henrik i den fjärde delfinalen. Ni kommer få ta del av smaskiga detaljer om deras nummer ”En värld full av strider”, Aninias kläder, hår och vad som egentligen pågår bakom scenen som vi dödliga inte får se.

NI KOMMER TILL AVSNITTET HÄR (LÄNK)

Vi finns såklart på Podcaster, Acast och våra sociala medier så som Instagram (länk) och Facebook (länk). Glöm inte att prenumerera och lämna gärna en recension på Podcaster, skulle vara så kul 🙂 Hoppas ni tycker om veckans avsnitt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Elin! Behöver hjälp! Mitt hår är kaos. Gjorde detox för 2 tvättar sedan med KM detox. Håret blev jätte risigt efter det (brukar ju bli torrt men balsam efter brukar ändå ordna upp ganska bra) har liksom småhår i pannan som står rakt upp som tussar och torra toppar. Som en risbuske i bakhuvudet! Ska klippa mig på lördag men jag behöver produkt tips 🙂 har du tips på bra leave in kräm? Brukar inte använda värme verktyg utan låter oftast håret självtorka. Jag har typiskt skandinaviskt hår sa en frisör förut och naturligt rött som jag hört ofta blir mer slitet.. vet inte om de stämmer. Använder Maria nila true soft + deras leave in strukture repair men den är nog mer för färgat hår som ska fönas. Byter gärna serie men skulle helst vilja ha nått som gör håret mjukt och inte med massa silikoner osv. Hoppas du har tips! <3

    Johanna 2017-03-01 15:44:48
    Svara
  • Hej Elin, tack för en superbra blogg! Jag skulle vilja fråga dig vad du tycker om dry-conditioner? Har ett som jag brukar använda, men undrar om det verkligen är så bra, det står att den ska återfukta håret och håret blir verkligen mjukare när jag använder det (har ganska torrt hår). Men jag undrar om det kanske inte är så bra för håret som det känns, försöker spara ut mitt hår och vill inte utsätta det för onödigt slitage. Tack på förhand! Du är bäst <3

    camilla 2017-03-01 11:33:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!