GE DIN HUND BEYONCE SVALLET

HEJ VÄNNER!

Haha, jag måste börja med det. Jag satt på Pinterest och fick upp en tjej som trimmar hundar i L.A med hela 118 tusen följare på Instagram. Jag gick snabbt in och kollade kontot men fattade inte riktigt hypen med kontot, hundarna är så söta men 118k följare???? Sedan förstod jag att man måste ha ljud på alla filmer på hundarna. Jess Rona lägger ut när hon timmar hundar till passande låtar, hur roligt?! Jag såg ett klipp med en pudel som fick känna på Beyoncés låt ”Sorry”, haha. Jag kunde verkligen leva in i dessa hundars upplevelse genom att lyssna på låtarna.

hund

Om ni har tråkigt och vill verkligen skratta och få en dos av ”Good feeling” kolla in Jess Rona’s Instagram konto (länk) Jag fick en känsla att detta koncept bör fungera med oss människor också. Tänk om jag gör en kort film på min kunds resultat och sedan lägger till en låt som speglar kundens personlighet – hur roligt?! Dock så handlar det mycket om låt-rättigheter men det vore så roligt 🙂 Helt random-inlägg men jag älskar detta – helt underbart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Vart kan man köpa lite dyrare proffessionella som verkligen har kvalitet å sitter fast hårt i håret. Vill bara ha vanliga räfflade.

    Vet om att man ska spraya hårnålarna och sätta räfflade sidan neråt å sätta två hårnålar i kryss men tycker ändå dom glider ur fort. Har normal tjockt hår.

    Tacksam för svar! Dina videos på youtube är jättebra ❤️

    Frida 2017-03-02 14:05:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!