ON FLEEKPODDEN – ATT VARA UTBRÄND

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"AB885383-B254-443E-8DCB-319591F04BEC_1487111675059","width":1474,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"sources":[],"source":"editor","origin":"gallery","height":1470,"subsource":"done_button","total_editor_time":24,"brushes_used":0}

”Allt blev bara svart!”

NI KOMMER TILL AVSNITTET HÄR (KLICK)

I veckans avsnitt pratar vi om att vara utbränd och stress på jobbet. Vi berättar historien då vi båda samtidigt gick in i väggen och blev tvungna att reflektera över våra jobbsituationer och göra förändringar för att överleva. Vad behöver man tänka på och hur tar man sig ur utbrändheten? Vi fortsätter också på temat ”störningsmoment” men tar nu upp saker som faktiskt är idiotiskt töntigt att störa sig på… Oss hittar ni som alltid på Podcaster (länk) och Acast (länk).

Glöm inte att prenumerera, dela gärna med era vänner och följa oss på Instagram under @onfleekpodden och på Facebook under ”On Fleek med Celina och StyleElin”. Hoppas att ni kommer att gilla avsnittet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Lyssnade precis och ville bara kommentera om det där att läkaren frågade om du var gravid och att du tog det som en förolämpning. Jag kan förstå dig i stunden, men jag lovar dig att de inte menade det som att ”lilla gumman, du kanske är gravid”, utan det är en viktig första fråga som nästan alltid ställs till kvinnor som kommer in akut eftersom vissa tester/undersökningar kan vara skadliga om man är gravid. Det finns alltid en medicinsk tanke bakom, som när de frågade mig om jag var allergisk mot kiwi innan de gav mig en medicin, det är inte för att de ar intresserade av mitt fruktintag, utan för att det fanns en ingrediens i droppet som reagerar illa om man är allergisk mot ett ämne i kiwi ?

    thatswedishmama 2017-03-08 20:29:55 http://instagram.com/thatswedishmama
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!