min morgon

img_6302-2

img_2710

God morgon vänner!

Hur mår ni idag? Det är fredag, hur underbart?! Jag sitter och äter frukost och ska bege mig till Celina och spela in podd. Tusen tack för all underbar respons på veckans avsnitt. Det tog emot att tala om min breakdown men jag tror det är många som måste stanna upp och verkligen tänka på att inte stressa ihjäl sig. Hela den händelsen har gjort att jag tvingats förändra mycket för att inte hamna där igen. Om ni missade veckans avsnitt så kommer ni dit HÄR (klick).

Men vet ni, jag satt inne på min bloggkollega Linn’s blogg (klick) och fann en rolig lista som ville börja med också. Då och då tycker jag det är kul att blogga om andra saker bland all skönhet så tyckte en lista skulle bli kul. Jag la självklart till en egen fråga för skönhetens skull 😉

När somnade du igår?

Som ni vet så sover jag fortfarande lite. Jag har kämpat länge med att få mer än fyra timmars sömn och jag har gjort ett pytte-framsteg, jag är uppe i en sömn på ca fem-sex timmar per natt nu. Det är fortfarande lite men jag kollar på klockan vid 00.00 och tvingar mig själv att stänga ner datorn och försöka gå och lägga mig. Jag var på salongen väldigt sent igår och kom inte hem förens efter 21.00 och då var jag tvungen att jobba framför datorn. Men jag låg och lyssnade på veckans avsnitt av vår podd och efter det var klockan 01.40, då släckte jag ner och somnade efter ett tag.

När vaknade du i morse?

Jag ställer alltid 100 (typ) alarm, oftast tidigare än jag behöver gå upp. Jag har alltid en låååååång process att komma ur sängen så jag klev upp 06.45 och slog på Nyhetsmorgon på tv:n. Jag gick och tvättade ansiktet, tog på mig myskläder och satte på kaffe. Jag har exakt samma rutin varje morgon och måste ha mina rutiner för jag blir så stressad annars. Jag sminkade mig, fixade håret och började göra frukost.

Första samtalet?

Jag kan inte prata med någon på morgonen. Inte för att jag är en sur morgonmänniska utan tiden på morgonen är min tid, min egna tid. Jag kollar inte telefonen, öppnar inte datorn eller pratar inte med någon. Jag är kring människor hela tiden, ständigt uppkopplad så jag försöker skärma av mig på morgonen – det är därför jag ogillar att vlogga på morgonen om ni har tänkt på det. Jag vill dricka mitt kaffe, kolla på Nyhetsmorgon och mentalt bli redo för en ny hektisk dag.

Vad åt du till frukost?

Jag har ätit samma frukost i 1,5 år – haha. Två ägg, antingen kokta, stekta eller scrambled. Men jag hade köpt en ask färska, riktigt goda hallon som jag åt tillsammans med kvarg och granola. Har jag lite mer tid på morgonen så gör jag oftast en smoothie eller kvarg och granloa till mina ägg.

Vilken var morgonens produkt?

Jag fick hem ett pressbud från Anastasia Beverly Hills i veckan och den innehöll en hel palett med highlights – ”GLOW KIT”. Jag testade en av nyanserna, dog… Kan visa er paletten i helgen om ni vill?! Den var morgonens On Fleek produkt helt klart.

Vad ska du göra nu?

Nu ska jag springa till tunnelbanan för att åka till Celina och spela in podd hela dagen. Därefter ska jag på ett möte, kika in i Valerie butiken i Mood, måste till systemet, måste städa och hitta en outfit till ikväll för jag ska ut med tjejerna. Hoppas ni får en underbar förmiddag och en härlig start på denna helg. Puss och kram fina ni 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin! Grym blogg, du har hjälpt mig med mkt tack vare dina inlägg om hur man tar hand om håret 🙂 men jag är såå nyfiken på en sak angående ditt smink – hur gör du dina ögonbryn? Jag har alltid kört på samma, lite skarpa och instagrammiga stil men jag tycker dina är sjukt snygga. Jag har försökt imitera ditt sätt nån gång, men får aldrig till det, hehe. Det kanske i och för sig har att göra med bryns tjocklek och form? Jag skulle i alla fall hemskt gärna vilja veta hur du gör 🙂 fortsätt blogga som en queen!

  Cecilia 2017-03-14 12:43:41
  Svara
 • Hej!
  Hoppas allt är fint med dig!
  Har du upplevt att KM Shimmer Shine gör håret gult/orange? Jag har en känsla av att den gör det. Måste alltid använda detox och silverschampo/inpackning efter jag använt shimmer shine ett par ggr. Eller inbillar jag mig bara?

  Jag undrar även vad det är för ämne i vissa produkter som gör håret gult/orange, så att man kan undvika det? Slutat helt med Orofluidos olja och Moroccon oil, fast jag egentligen älskade de oljorna. Men håret blev tyvärr oranget jättefort av dem. Du har i ett tidigare inlägg svarat en tjej att om man lägger oljan i blött hår så ska det inte vara några problem med att få orange hår. Är det bara om man lägger i torrt hår som man får orange hår?

  Kram! ❤❤❤❤❤❤

  Katrin 2017-03-12 10:20:42
  Svara
 • Detta är något du kanske kan ta upp i podden? 🙂

  Varför klankar vissa frisörer/nagelteknologer ner på andra personers jobb? Med det menas: Varje gång när jag går och fixar mig någonstans så kollar då frisören igenom håret t.ex och börjar liksom snacka skit. ”Men gud, vilken salong gick du till innan för detta är väldigt dåligt/fult gjort!” Och ibland kan det tillomed vara så att hon glömt att jag varit där tidigare och hon klankar då ner på sitt egna arbete. Det blir väldigt lustigt, jag förstår inte varför man som frisör eller nagelteknolog håller på så. Är det ett försök för att vinna över kunden och vilja komma tillbaka? För det funkar ju inte direkt så bra.:)

  Kanske formulerade mig lite skumt men hoppas du förstår vad jag menar.

  A 2017-03-11 11:53:12
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Håller med. Alla frisörer jag har varit hos har klankat ned på hur dåligt håret är klippt tidigare. Får alltid ångest av att gå till frisören för att de ”snackar skit/klagar/läxar upp en” och ger en så dåligt samvete. Jag älskar ett välvårdat och fräscht klippt hår, tycker frisörer är artister/konstnärer, men det är tråkigt att man måste få ångest på köpet när man vill klippa sig för att man blir uppläxad varje gång. Tycker också det är hemskt besvärligt att man inte kan få ett pris i förväg på vad det kostar att färga/klippa sig. Jag får svar ”ca 4300kr men det beror på hur mycket produkt vi behöver”. Det är läskigt att inte veta hur många tusen det hamnar på. Tänk om ni ville ta upp de här ämnena, så man vi som inte är frisörer kan förstå frisörer bättre. Kram! ❤❤❤❤

   Ida 2017-03-17 17:50:09
   Svara
 • Hej Elin!
  Hur gör man för att få så långt hår som möjligt på så kort tid som möjligt?
  Hur bra är nashi hårprodukter egentligen? Rekommenderar du att man använder nashi hårprodukter?

  Ebba 2017-03-11 08:34:29
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej, förlåt för att jag lägger mig i här i kommentarerna 🙂 men jag har använt Nashi, och jag kan börja med att säga att de doftar HIMMEL! Sen måste jag nog säga att produkterna ”känns” bättre i naturligt hår än kemiskt behandlat/skadat hår. Jag upplevde en väldigt sträv känsla i håret pga alla färgningar och blekningar jag utsatt mig själv för, men många menar på att det är pga alla naturliga ämnen. Kanske är det så! Jag är överkonsumerar dessutom mängden schampo och balsam, vilket jag tror är lätt att man gör med Nashi. Men jag vill absolut rekommendera deras hårolja oavsett, den är fantastisk och gör håret supermjukt och väldoftande i flera dagar! 🙂

   Cecilia 2017-03-14 12:48:25
   Svara
 • Hej! Ska sätta in Hairtalk snart och vill ha precis som du har, haha. Så fint ju! Så tänkte fråga hur dina är isatta med färgerna? Alltså har du de mörkare delarna bara i underhåret eller är de blandade med det blonda i hela håret? Tack för bästa bloggen <3

  A 2017-03-10 19:00:34
  Svara
 • Hej!! Jag ska snart gå på bal, skulle inte du kunna göra ett inlägg med olika frisyrer man skulle kunna ha? Kram finis

  F 2017-03-10 14:12:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!