Too Faced x Kat Von D

Hej vänner!

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?! Jag har haft en riktigt bra helg med utgång fredag, Mello-mys igår och idag ska jag på hemligt uppdrag. Men vet ni, jag tror ingen kan ha undgått alla hemliga möten, bilder eller små hintar på att Kat Von D ska göra ett samarbete med Too Faced. Det som jag tycker är roligt är att Too Faced är supersött och Kat Von D coolt och hårt.

img_2712

Här kommer min favorit. Det är perfekt kit som innehåller sex ögonskuggor med Too Faceds signaturformula samt sex ögonskuggor med Kat Von D’s formula. Det går att dela på hjärthalvorna så man kan välja vilken sida du är för kvällen.

img_2714 img_2715

Kitet innerhåller också bästsäljaren ”Better Than Sex Mascara” samt Kat Von D’s grymma ”Tattoo Liner”. Kitet kostar 665 kr och finns på Sephora. Jag älskar när stora märken gör samarbeten med varandra just för att dom väljer oftast att slå ihop deras bästsäljande produkter. Det gör att du får två ögonskuggspaletter, en magisk mascara och den bästa eyeliner enligt mig för samma pris som en palett från vardera märke.

Better Together ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!