VECKANS LUGG

chloe

GOD MORGON MÅNDAG!

Nu när våren börjar knacka på dörren så är det många som vill förändra något med sig själva och jag har det bästa tipset. Många vill förändra sin hårfärg, det är den vanligaste förändringen. Men om man är nöjd med sin hårfärg så finns det oändliga möjligheter att förändra frisyren med ett enkelt klipp.

Jag satt och spanade in Chloë Grace Moretz och fann en gammal bild på henne där hennes lugg är så snygg. Det som gör den så perfekt är att ”vippen” går ut precis vid toppen av kindbenet. Det gör att ögonen blir mer intensiv och att hennes runda/hjärtformade ansikte träder fram i all sin rätt. Denna lugg är en klassisk gardin-lugg och vill ni också klippa denna lugg så visar ni frisören denna bild så kommer hon/han förstå. Den passar till alla hårlängder och ett bra tips för dig som tror att du inte passar i lugg.

Ha en underbar måndag vänner 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men Elin! Klipper någon av dina kunder lugg? Ja hade tyckt de var så roligt o få se en luggklipp eller typ fyra olika, luggmodeller av Elin. För tycker du verkar va världens bästa frissa och känner mig alltid nöjd med mitt besök framtill frisören ger sig på luggen.. Känns som en jackpot.. Blir endast snyggt 1/10 ggr. Vad kan jag som kund göra för att få en fin lugg??

    emma 2017-03-13 12:04:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!