ON FLEEKPODDEN – Husdjur på salongen – hiss eller diss?

img_1810

GOD MORGON VÄNNER!

Jag hoppas ni mår bra denna onsdag. Jag är uppe med tuppen för jag ska till salongen för vi har personalmöte och sedan ska jag jobba hela dagen med kunder. Ikväll ska jag träna och därefter sitta och jobba som en tok framför datorn. Men jag måste bara säga det, i eftermiddag kommer det bjudas på en riktig kioskvältare – missa inte det 🙂

Men nu är det äntligen dags för ett nytt avsnitt av On Fleekpodden (HÄÄÄR-KLICK) och idag ska vi välkomna två gäster Torsten och Martin. Både jag och Celina har en varsin vovve som vi älskar mer än livet och det vore ju konstigt om dom inte fick vara med?! Både Martin och Torsten är expert på salongsyrket och det pratar vi bland annat om i veckans avsnitt.

 Det blir också en intim frågestund med frågor som man kan ställa på första dejten – blir det någon kärleksgnista mellan Celina och mig? On Fleek hittar ni på Podcaster (länk) och Acast (länk) och även på Instagram under namnet @onfleekpodden och Facebook under namnet ”On Fleek med Celina och Stleelin”.

 GLÖM FRAMFÖR ALLT INTE ATT PRENUMERERA SÅ ATT NI INTE MISSAR NÅGOT. HOPPAS ATT NI KOMMER GILLA AVSNITTET! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hjälp!!
  Har långt tjock hår med naturligt fall, men det är såå torrt!!
  Även hårbotten som kliar!!
  Har inte mjäll eller eksem utan det är bara torrt!
  Har snart provat allt.
  Tips?! ???

  Anki 2017-03-15 14:32:05
  Svara
  • Svar på Ankis kommentar.

   Låter som att vi har typ samma hår så jag tänkte bara tipsa om vad som har funkat för mig 🙂 Det finns ett frisörmärke som heter I.C.O.N, deras serie ”India” är som guld för mitt hår! Jag får liksom inte in några produkter genom mitt hår ända in i hårbotten eftersom håret är så tjockt och ”äter upp” produkten/oljan på vägen, men att lägga Indiainpackningen eller balsamet ända in har faktiskt hjälpt min torra hårbotten! Lycka till!

   thatswedishmama 2017-03-15 22:31:55 http://www.instagram.com/thatswedishmama/
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!