SÅHÄR KAN DET SE UT EFTER 9 MÅNADER

HEJ UNDERBARA NI!

Vet ni, det är dags för ett ”Elin-kind-of-moment” – jag skojar inte. Ni vet min underbara tjej Andrea (länk)?! Hon är en av mina allra första kunder och vi har gjort så enormt mycket med hennes hår genom åren, det är bara söka på ”Andrea” i sökfältet så kommer alla inlägg upp. Men denna gång är unik, hon har inte varit hos mig på 9 månader vilket är helt sjukt. Hon har velat att hennes egna hårfärg ska växa ut så vi kan bygga en hårfärg utifrån det. Så här mina vänner har vi massor med gammal färg, hennes egna färg, gammal blekning och några utomlandsresor senare:

img_2721

Den största missen var att vi inte klippte hennes hår under alla dessa månader för hennes hår var inte i bra skick kan jag lova. Mitt mission var att försöka få bort så mycket av den gamla färgen och allt orange/gult. Vi bestämde oss för att jag skulle klippa en längre lob med ett kortare framparti. Här kommer resultatet: 

andreahair

img_2743 img_2746 img_2733

Snyggfan har ju varit utomlands och solat så denna bruna bränna, färgen på tröjan tillsammans med hennes nya hår klaffade ihop helt perfekt. Under alla år så har Andrea inte velat klippa många cm men denna gång var hon bestämd att hennes hår ska få en ny start med ny färg och ny look. Det kändes verkligen inte konstigt att klippa av hennes hår, detta passar hennes stil så bra 🙂

andrea

Hur fint blev det inte? Så välbehövligt och det var så underbart att hänga med denna underbara människa igen ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin! GUD vad fint!! Exakt så vill jag ha mitt hår. Men, jag har ganska tunt och lite halvvågigt hår (typiskt skandinaviskt tror jag). Har inte gjort något med mitt hår på 4 månader men har bokat en frisörtid på en bra salong. Jag vill klippa ungefär Andreas längd men är lite nervös för att det ska se tråkigt ut med mitt tunna hår. Har du tips på hur man får till en bra frisyr utan att behöva fixa det alldeles för mycket? Klippa går hur bra som helst är så trött på det just nu 🙂

  Emma 2017-03-16 07:35:34
  Svara
 • Hej Elin!
  Vill börja med o säga att jag tycker din blogg är super o så inspirerande:). Men jag har en fråga, jag undrar hur vet man om sitt hår är slitet eller bara frissigt? Mitt hår (över håret, har lite uppklippt) kan vara jätte glansigt och fint ena dagen, men sen efter en dusch så kan håret vara jätte frissigt. Så ibland känns det som jag har finaste håret och ibland undrar jag om jag behöver raka av mig allt :(.

  Petra 2017-03-15 23:27:35 http://streetmuse.se
  Svara
 • Åhh snälla berätta hur du har fått till denna fina makeover på håret, detta är något skulle jag vilja göra med mitt hår!!
  Kram

  Filippa Hjorth 2017-03-15 19:30:00
  Svara
 • Wow!! Galet snygg!!!! ?

  Nathalie 2017-03-15 19:15:01 http://naatly.se
  Svara
 • Har du några tips på bra frisörshampon som återfuktar bra men ändå är prisvärda?

  Just nu använder jag Kevin Murphys serie ”Hydrate Me” som verkligen är det bästa jag har testat! Jag har fint hår med självfall, och med den här serien tyngs inte allting ner utan får ”bounce” och ser så välvårdat ut.

  Kevin Murphys är ju dyrt så undrar om du har något tips på en liknande serie som är lite billigare.

  Mvh/ Fattig student

  Natalie 2017-03-15 17:37:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!