OMSÄTTNING HAIRTALK

img_2755

God morgon finisar!

Hur mår ni idag? Det är redan torsdag och ikväll ska jag få hem Torsten, som jag längtat sönder efter honom. Jag sitter med en kopp kaffe och ska snart åka till salongen för att ha en full dag med kunder och ikväll ska jag till Emelie (PT) för ett träningspass. Men i tisdags var jag hos Emelie på Hairtalk och satte upp mina fästen. Jag vet inte vad det är med mitt hår men det växer så det knakar. Dock har jag fått en armé utan småhår mot ansiktet som stör mig något enormt. Jag har verkligen stressat mer förut och jag sköter om mig själv precis som vanligt men någonting har hänt.

Men jag hade egentligen tid hos Emelie om två veckor men jag panik-frågade henne om en tidigare tid och hon kunde ta emot mig i tisdags. Jag blev så enormt glad och tacksam att hon kunde klämma in mig i hennes stressiga schema. Men jag skulle inte färga idag utan endast sätta upp fästerna.

img_2760

Som ni ser så har mitt egna hår blivit lika långt som löshåret så jag använder Hairtalk endast som en utfyllnad, stylinghjälp och ren och skär kärlek.

img_2758

img_2773

Här har vi håret i igen och Emelie klippte igenom håret så det blev fräscht igen 🙂 Jag har märkt att det är många här inne som använder Hairtalk, så roligt att vi delar samma kärlek till hår på den fronten. Nu ska jag iväg och jobba, PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin
  Jag är blond sedan ca 10 år tillbaka. Men nu det senaste halvåret får jag problem med att håret börjar skifta i grön färg, speciellt i topparna. Jag kan inte utesluta vad som gör det. Inga kopparledningar hemma iafl. Det sätter sig som berget. Min frissa får köra många tvättar innan hon får bort det. Har du några tips på hur jag kan göra för att slippa det gröna håret. Finns det produkter jag kan använda?

  Hej 2017-03-21 06:21:07
  Svara
 • Kolla upp så du inte har järnbrist. Det kan ge massa babyhår ?

  Ida 2017-03-17 10:04:43
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ja, jag tänkte först på det så jag har beställt hem tabletter så får vi se om det inte blir värre 🙂 Tack för tipset annars. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-03-20 13:37:16
   Svara
 • Hej Elin !
  Jag har sen några månader tillbaka börjat använda Redken Schampo & Balsam till mitt hår. Har provat både All Soft samt Extreme. Men nu har jag fått syn på Diamond Oil och Frizz Dismiss. Vilket av dessa fyra skulle du rekommendera till ett Skandinaviskt, tunt och frissigt hår?
  Tack för en fin blogg!
  Med Vänliga Hälsningar, Johanna Pettersson

  Johanna Pettersson 2017-03-16 19:49:14
  Svara
 • Så fint! Jag har försökt med Hairtalk två gånger, men båda gångerna har mitt egna hår lossnat och det har blivit kala fläckar där det suttit. Inte roligt. Vill ju så gärna att det ska fungera. Har du varit med om det någon gång på dina kunder?

  Hanna 2017-03-16 11:25:18
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Tack snälla 🙂 MEN VA?? Vad säger du, kala fläckar? oj…
   Nej jag har aldrig hört talas om det. Men en sak som jag kan tänka mig är orsaken är att frisören sätter för lite hår mellan fästerna och att ditt hår inte klarar av det då. Men hör med din frisör eller besök en ny som hjälper dig. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-03-20 13:40:56
   Svara
 • Hej! Så fint och naturligt detta håret är alltså. 🙂 Jag som älskar att ha mitt hår uppsatt undrar om du har nåt tips för mig när jag sätter i mina fästen? Gäller det att inte sätta dom lika långt fram? Plusfästen? Inte lika långt upp mot hårbotten? Tack på förhand!

  Johanna 2017-03-16 08:20:45
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej 🙂
   Tack snälla.
   Det bästa är att inte sätta fästerna så nära hårlinjen samt använda plusfästen på underdelen (den som hamnar uppåt) när du sätter upp håret. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-03-20 13:42:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!