Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pressevent med Jane Iredale

img_2787

Hej vänner!

Det är äntligen fredag och jag brukar alltid podda på fredagar med Celina är i Kanada och har kurs så därför sitter jag hemma och jobbar. Men vet ni, i veckan var jag inbjuden på ett pressevent som Presskontakterna ordnade tillsammans med Jane Iredale. Under eventet Snapchatade jag och då fick jag tillbaka så många meddelanden om hur bra ni tyckte detta märke var. Jag förstod då att jag måste ha missat något?!

Denna makeup serie har funnits på marknaden sedan 1994 och målet har varit att skapa makeup som är bra för huden. Många av produkterna är veganvänliga och hela sortimentet är certifierat av CCIC (Leaping Bunny Program). Om ni vill ha mer information om vad det är så kan ni klicka här (LÄNK).

img_2789 img_2790

Härliga make-up artisten Hannah Hatcher gav oss en full demo där hon sminkade en modell och jag blev verkligen tagen på sängen för hur kan jag ha missat detta märke? Produkterna lägger sig så fint i ansiktet, huden får verkligen lysa igenom och jag stod verkligen och stirrade på Hannah för hennes hy var så flawless. Har ni stött på detta märke tidigare? Jag tror jag har missat det för att jag aldrig varit ett fan utan mineral-smink, men jag tror jag måste ändra på det nu.

img_2795 img_2796

img_2799

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh jag känner igen det där stället, är det Nio Rum? ;o

  emiliesbeauty 2017-03-28 04:37:08 http://emiliesbeauty.com
  Svara
 • Jag har aldrig hört talas om det.

  ErikaJ 2017-03-18 08:52:58
  Svara
 • En tutorial snart?😁du är så duktig o sminka.
  Ja har tyckt att mineralsmink varit de bästa för känslig hud, men problemet är att de tar så lång tid o sminka med för att få täckning, hur snabbarbetad tycker du JI är i Huden? Trevlig fredag natt❤

  Emma 2017-03-17 22:42:02
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!