Vårens trender 2017 Ultra långt, extensions hår – told yah

God morgon vänner!

I slutet på förra året så skådade jag kändisarna’s super, ultra långa hår och jag trodde att denna trend skulle hållas varm ett tag. Det har den verkligen gjort och nu finner ni minst en superkändis med ultra långt hår på varenda röda matta. Jag har märkt att det är inte så många som säger emot utan alla verkar vara okej med att denna trend existerar.

long3

Även fast det ser ut som en tunn, lång halsduk på kroppen så känner jag mig positivt till det. Men jag tycker att dom mörka, långa håret ser snyggast ut – håller ni inte med?

long1

Den som passat bäst i denna look är Kim K, faktiskt. Dock är hon ca 153 cm lång och med detta ultra långa hår så kanske det ser lite roligt ut in real?!

lon2

Jag tycker det är snyggt att fläta in (t.h) eller använda sig utav en lång ponytail.

mg_6167

Kom ni ihåg när jag hade lika långt hår? Hihi… Om ni är sugna så har Hairtalk ett hår som är hela 60cm långt (det jag har på bilden ovan). Kör om ni är sugna, det blir snyggt och känslan är mäktig 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin. 🙂
  Jag undrar vart har du köpte dina rosa hårclips som du har på jobbet? Hade bäst kram

  Jesse 2017-03-22 11:45:28
  Svara
 • 157 cm lång är Kim kollade upp.

  Maria 2017-03-21 09:56:01
  Svara
 • Så snyggt. Tycker Jennifer var finast. Men inte är Kim så kort nä stämmer nog inte mvh Maria.

  Maria 2017-03-21 09:54:06
  Svara
 • Jag tycker att väldigt långt hår är snyggt upp till en viss ålder, sen ser det lite osmakligt ut. Men på kändisarna är det oftast ok då de är så stylade i övrigt. Men håller med om längden. Är man väldigt liten kan längden på håret göra att man ser ännu mindre ut. Typ man ser bara hår!

  ErikaJ 2017-03-21 09:03:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!