ANNICA… ändrar sig igen?!

Hej mina underbara!

Detta kommer nog inte som en chock, min älskade Annica vill ändra håret IGEN – haha. När jag fick sms:et från henne där hon hade fått en idé samt flera inspo-bilder senare så skrattade jag. Men detta är en typisk ”Elin-kund”, dom vill ändra ofta. Dom vet att jag är enormt envis och vill lyckas till varje pris, så varför inte?!

IMG_5739

Här har vi Annica för ett litet tag sedan. En färg som är en av dom finaste färgerna jag gjort, enligt mig. Jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger för ett jobb tidigare och Annica var lika nöjd. Men Annica älskar förändringar och färgen hade gått ur lite så det var mörkblont när hon kom till mig igår. Vi har en idé och jag kommer säga den till er om några veckor för:

img_2862

Jag ska försöka få bort all gammal färg, ombren samt använda mig utav hennes egna färg så det kommer ta mig två gånger för att få färgen perfekt. Annica var nöjd som det blev igår men jag vill gå igenom håret en gång till om två veckor.

annica

Jag blir bara glad att titta på denna godhjärtade, fina människa. Jag kom ihåg för tre/fyra år sedan när hon för första gången satte sig i min stol hur nervös jag var och jag trodde hon skulle vara värsta divan. Men jag hade så fel, jag har följt hennes utveckling i flera år och jag är enormt stolt och imponerad av henne. Hon jobbar enormt hårt med sin blogg och varumärke och jag är mer än stolt över att hon är min vän och kund.

Fortsättning följer om några veckor…

img_2869

Men ni har väl för guds skull inte missat Annicas nya familjemedlem – Stitch? Hon var med under hela behandlingen och ni kan ju tänka er hur hela salongen gav henne uppmärksamhet. Hon ska få träffa Torsten snart också, jag tror han kommer bli döds-kär .

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag undrar om det är du som har klippt Annica. Och om du gjort det hur kan man beskriva håret? Vill nämligen klippa mig som henne! Tack!

  Hannah 2017-04-01 11:15:46
  Svara
 • FRÅGA!
  Jag har läst igenom typ heeela din blogg!
  Men jag har mörkblont hår och brukar (själv) för blonda slingor (balayage).
  Jag ska nu sluta med de och undrar om det finns någon färgbomb/toning/DIY som jag kan göra för att få min mörkblonda färg att bli kallare?
  Vill liksom inte bleka eller färga mörkare så jag får ljusare utväxt, vill bara få min vanliga hårfärg att ”POP”!

  Astrid 2017-03-22 21:37:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!