ON FLEEKPODDEN – ”Så här lurar din frisör/nagelterapeut DIG som kund”

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"AB885383-B254-443E-8DCB-319591F04BEC_1487111675059","width":1474,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"sources":[],"source":"editor","origin":"gallery","height":1470,"subsource":"done_button","total_editor_time":24,"brushes_used":0}

SPOILER ALERT!!

Hej vänner! Hur mår ni? Åh, det är onsdag och dags att starta denna onsdag med ett rykande nytt avsnitt av On Fleekpodden. Detta avsnitt är så sjukt bra tycker jag, vi delar med oss utav fusk – hur din frisör/nagelterapeut lurar DIG som kund. Vi listar de vanligaste fusken i branschen som du aldrig får höra om.

HÄR ÄR VECKANS AVSNITT (LÄNK)

Hur säger man egentligen NEJ till en ny kund eller ”gör slut” med en krävande/jobbig befintlig kund som du helt enkelt inte går ihop med? Oss hittar ni som alltid på Podcaster (LÄNK) och Acast (LÄNK) och glöm nu inte att PRENUMERERA för fler smaskiga avsnitt. Ni kan också ställa frågor till oss på [email protected] eller på vår Instagram under namnet @onfleekpodden eller på vår Facebooksida under namnet ”On Fleek med Celina och StyleElin”.

Happy podding – Detta avsnitt får ni inte missa 🙂 PUSS OCH KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej och tack för en super bra podd. Var nyligen till frissan och ville göra ljusa kalla färger i mitt hår som då var mellanbrun/ljusbrun med ljusa slingor i vissa delar av håret då min frisör jag gick till inte gjorde något alls i bak. Iallafall så sa min andra frisör jag gick till att det inte gick att göra mitt hår så ljust som jag ville ha de. Det var för slitet mitt hår skulle gå av och bli ännu mer förstört fick jag till svar. Utan hon fick fria händer med mina önskemål att bli kallare i håret. Mitt hår är nu varma färger och ja känner mig gultonig i håret. Är inte alls nöjd över detta. Om du vet någon bra frisör i Gävle så skulle det hjälpa mig oerhört mycket

  Natty 2017-03-22 15:22:46
  Svara
 • Eran podd är så himla bra! Man får sån energi av att lyssna på er, riktigt grymt jobbat 🙂 Har även en hårrelaterad fråga. Som jag förstått det så tycker du om märket Kevin Murphy, vilket även jag har börjat göra för inte alls så länge sen. Jag använder idag repair me serien och älskar den! Jag använder även oljan och värmeskydd från samma märke. För ett tag sedan såg jag att dom hade kommit med en ny serie, för torrt, grovt och frissigt hår. Detta beskriver mitt eget hår, och jag undrar om du har provat den nya serien? Tycker du att jag ska prova den eller fortsätta att använda Repair me? Jag har torrt och frissigt självlockande hår, och gör slingor ett par gånger om året och frisör.
  Stor kram! Jennifer

  Jennifer 2017-03-22 11:08:26
  Svara
 • Tänkte på det där med att fejka med produktera på salonger.. för jävligt! Men har folk inget luktsinne? 😉 Man luktar ju sig direkt till de vanligaste märkena..
  Kevin murphy, kerastase, redken.. eller är det bara jag som är så luktskadad 😉

  emma 2017-03-22 08:56:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!