Baby rosa kavaj och fluffy hair

img_2917

Hej mina finisar! 

Hur mår ni? Jag mår bara bra, jag har träningsvärken från helvetet men det är som vanligt i mitt liv. Jag går med konstant smärta, haha. Men det ska jag tacka Emelie för (min pt), så fort jag känner att en övning blir ”lätt” så höjer människan vikterna så jag hamnar på ruta ett igen – det blir så skrattretande. Men jag ska åka in till salongen snart för en fullspäckad dag med kunder och ikväll ska jag träna.

Men vet ni, jag – Elin Johansson gick lös på rosa och inhandlade en babyrosa kavaj från Zara. Jag känner en hat-kärlek till denna färg men någonstans hänger den i garderoben och flirtar med mig.

img_2894

Jag känner mig alltid så business i kavaj och jag har alltid älskat det. Så fort jag ska på möten eller liknande så bär jag alltid kavaj så jag hoppas alla tar mig lika seriös även i denna färg. Men jag har lyssnat på alla modekunniga kollegor och jag är helt inne i vår med mina färgval.

Vad händer i helgen?

Veckan börjar lida mot sitt slut och jag har en underbar helg framför mig. Imorgon är det fredag och jag ska på en pressfrukost med Anastasia Beverly Hills på morgonen och därefter ska jag på två möten samt jobb framför datorn. På kvällen ska jag på middag. Lördag kommer min stora-syster från Gävle hit för att jag ska fixa hennes hår, ni kommer älska den makeovern – självklart ska vi umgås och mysa till söndag.

På söndag ska jag äntligen se Skönheten och Odjuret på bio, har någon utav er sett den? Var den bra?

img_2920

Jag hoppas ni får en underbar torsdag så hörs vi lite senare! PUSS & KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin! Jättebra och härlig blogg verkligen:) jag tänkte höra vart du har köpt blusen som du lagt ut på senaste instagram bilden? Vit med grön och svarta detaljer? 🙂 kram

  Moa 2017-03-24 14:39:34
  Svara
 • Hej Elin,

  Jag skulle behöva hjälp med att hitta en hårdvårdsserie som passar mig. Jag har ganska lockigt, frissigt, torrt och skadat hår i grunden (förut använde jag värmeverktyg dagligen) men vill ha en ändring och få håret friskare. Jag har kört på serien Redken Extreme (schampo, balsam, hårinpackning i samma serie), kerastase – värmeskydd, samt redken – all soft olja ett tag men upplever att håret fortfarande verkar förstört och går av. Har ändå försökt låta plattång och värmetänger ligga. Finns det någon annan produkt med mycket fukt du kan rekommendera mig eller hur ska jag göra för att få håret starkare?

  Tacksam för svar! 🙂

  Mvh,
  Elin

  Elin 2017-03-23 21:05:07
  Svara
 • Supersnygg färg på dig ju, kör mera rosa! Såg skönheten och odjuret förra helgen och blev tyvärr besviken, men visst får man lite flashbacks från yngre dagar och Emma Watson var fantastisk. Men filmen i sin helhet,njaaa…

  Natta 2017-03-23 20:52:32
  Svara
 • Men FY FAAAAN vad snygg du var i den färgen!!!

  Frida 2017-03-23 17:06:38
  Svara
 • Du passar tokbra i rosa!! <3

  Nathalie 2017-03-23 14:57:24 http://naatly.se
  Svara
 • Åh vilken fin färg och du passade så bra i den 🙂
  Du kommer inte bli besviken på söndag, den var riktigt bra!

  Ida 2017-03-23 14:20:41
  Svara
 • Rosa kavaj känns ju helt rätt! Nu saknas bara vårvädret, väntar på värmen!! Åh jag såg den igår, jättefint gjord (påkostad) men handlingen kändes väl kanske lite löjlig… Men det var en nostalgitripp och älskar att Emma Watson har huvudrollen!

  Mona 2017-03-23 13:48:07 http://www.monadoust.se
  Svara
 • Hej Elin, tack för en superbra blogg! Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på. Jag har platinablont hår sedan november förra året och nu har utväxten blivit ca 5-6cm lång vilket jag tycker börjar se väldigt fult ut. Så jag tänkte lägga i manic panic violet night blandat med vanligt balsam för att få lila/lavendelfärgat hår. Jag har hört från vänner att håret kan bli grönt ifall jag vill bleka det igen och gå tillbaka till platinablont. Är det sant? Och vad ska jag använda istället, funkar det att blanda tex revlon färgbomb med balsam för att få ett semipermanent resultat? Hoppas du förstår och att du vill svara:)

  M 2017-03-23 09:19:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!