Mina kunder är ON FIRE

Hej vänner!

Jag har haft en helt magisk vecka på salongen. Dock är jag lite ledsen att jag inte hann vlogga någonting denna vecka. Ibland hamnar jag i en dvala på salongen där allt bara känns helt rätt. Jag är alltid nöjd med mina jobb men på sista tiden så har mina fingrar, hjärta och hjärna verkligen samarbetat lite extra. Det kan också vara att jag har haft helt underbara kunder, ni förstår inte hur viktigt det är för mig att ha en bra kemi mellan kund och mig. Jag vill att mina kunder ska vara helt sig själva hos mig, att kunna säga sin vilja till fullo och vara med att diskutera fram resultatet med mig. Vi pratar mycket om det i podden (länk) att både jag och Celina har lyckats skapa en helt magisk kundkrets som består av helt fantastiska människor – det betyder så mycket för mig.

img_2934

Här har vi min stjärna till kund – Elin. En gladare, positivare person finner man inte – tro mig. Den energi hon ger mig var 3:e månad är värd att bli avundsjuk på. Att jag får möjligheten att ta fram henne som person genom håret är det minsta jag kan göra. Denna gång ville vi ta fram kontraster, en mörkare, rå:are bottenfärg möter ljusare, varmare längder.

elin

En till sak, hennes naturliga hår är lockigt. Hon kom in till salongen med hennes naturliga lockar och jag stod och dregla. Jag ville ha kvar ”lob” känslan men behålla lite mer längd. Det är ett bra tips till er som inte vågar klippa en lob utan vill ha lite mer längd:

– Att låta längden ligga på axeln, några cm kortare bakparti samt att klippa en mer dominant framåtlutning. Jag klipper upp håret lite just för att hennes egna lockar ska falla bättre men har man ett tunnare hår så är det snyggt att frisyren är trubbig och kantig. Växer håret 5cm till så har kunden en mellanlängd så det är ett lättare steg att ta än en ”vanlig” lob. 

Visst blev hon fin? Perfekt inför vår/sommar när man är mörkhårig 🙂 PUSS & KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fina Elin, vad glad jag blir av dina ord. Du är fantastisk! KRAM

  Elin 2017-03-29 19:57:31
  Svara
 • Väldigt snyggt. Tack för din blogg.
  Elin! Jag har slut på mina hårprodukter, men vet inte vad jag ska köpa. Känner lätt att jag kan samla på mig hur mycket som helst. Men vilken ordning ska man ta alla produkter? Hur många brukar du använda åt gången? Jag blir helt förvirrad. Saltvatten spray eller creme? Saltvatten creme eller stylingcreme? Hårspray på de hela? Och om man har mousse, ska man ha de och värmeskydd innan man fönar? Har tunt torrt flygigt hår i loblängd självfall/rakt på olika ställen ofärgad med några ljusa balayageslingor använder färgbomber. Brukar mestadels volymföna ,eller locka, men dom håller aldrig. Det jag tror jag behöver är ett bra värmeskydd, hårolja, och en stylingprodukt till att börja. Vad hade du då valt? Kan tillägga att ja ska ut o resa till värmen snart, hur begränsar du vad du tar med till hår o hud? Packvänligt?;) frågar dig här för min frisör har mammaledigt o ännu inte hittat motsvarande, och då frågar man såklart den klart bästa Elin. 🙂
  Må gott!

  emma 2017-03-26 23:26:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!