En av dom bästa leave-in krämer jag har testat

Nu ni, nu ska jag tipsa om en produkt som jag verkligen blivit kär i. Jag fick ett pressbud från R+Co för några veckor sedan som innehöll den ny kräm som ska återfukta, mjukgöra och reducera friss.

R+Co Creams High Dive Moisture+Shine Créme 299 kr (klick-adlink)

Jag har blivit rätt missnöjd med vissa produkter från R+Co på sista tiden, speciellt schampo och balsam. Jag har tyckt att håret blivit FÖR strävt, torrschampot blir för ”blött” och överlag inte alls varit sugen på deras produkter. Men nu har dom steppat upp och kommit med denna underbara leave-in krämen. Den är till för att ge håret massor med fukt, den skyddar mot yttre påverkningar och den är paraben/sulfatfri.

Vad tycker jag?

Jag är helt kär. Jag har varit enormt trogen till min leave-in från Maria Nila (adlink) i många år men nu har jag endast använt denna sedan några veckor tillbaka. Du handdukstorkar håret, drar igenom produkten i hela håret och därefter en vårdande olja. Jag lufttorkar tills håret är ca 60% torrt och sedan fönar jag igenom håret med en paddelborste samt en rundborste.

Du kommer märka direkt när du borstar håret i blött att det går lätt och smidigt att borsta och när du volymfönar så glider håret så fint med borsten. Håret tyngs inte ner utan det får en riktigt fin glans och mjukhet. Jag har avvänt denna tillsammans med Oribe’s silverserie som jag skrev om förra veckan (länk), vet inte om som två bondar väldigt bra tillsammans. En kräm som passar dig som vill ha mjukhet, glans och att det ska bli lättare att borsta/styla. Den ger ingen stadga alls utan bara fukt-kärlek 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tycker det är så kul att läsa dina bra recensioner och brukar alltid gå in på din blogg och leta efter produkter du gillar när jag är sugen på något nytt 🙂 och den här låter som ett bra tips!
  Har du provat deras (R+Co) Shine and texture spray?
  Är ute efter en ny texturspray, har just nu Moroccanoils men tycker inte den lutkar gott alls så vill testa någon annan!
  Eller är Oribes värt ett försök?
  Tusen tack!

  Ida 2017-03-29 09:42:26
  Svara
 • Kul med en ny favorit! Hur mycket silikoner är det i denna? Tack!

  Camilla 2017-03-28 22:04:03
  Svara
 • Å måste testa!!! ?

  Evelina 2017-03-28 08:34:20 http://www.makeupevelina.se
  Svara
 • Hej Elin, vad tycker du om kebelo?

  Lena 2017-03-27 22:35:16
  Svara
 • Hej Elin! Jag är såååå himla besviken.. jag var hos min frisör i fredags, då visade jag en bild på ett Beige-blont hår som jag tycker är fint. Hon slingade mitt hår och när färgen satt i så frågade hon MIG om hon skulle tvätta ut färgen. Det var fint när jag kom hem precis, men igår när jag duschade blev håret alldeles gult + att det knappt blev slingor, håret blev snarare blekt. Förra gången jag var hos henne blev håret också gult men jag gick tillbaka, visst hon fixade till det men lät jäkligt irriterad, vad ska jag göra??

  Rebecca 2017-03-27 22:09:37
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Gå tillbaka så hon får fixa. Sen tycker jag att du bör se dig om efter en annan frisör.
   Var själv varit i samma sits där jag gick till frisören och färgade för flera tusen – hon använde alltid toning och färgen rann ur lika fort – fick gå tillbaka och jag ifrågasatte färgen eftersom jag aldrig upplevde att det varit så tidigare. Sur var bara förnamnet. Nu har jag bytt frisör och hårfärgen håller sig helt plötsligt väldigt mycket längre. ?

   Annsofie 2017-04-02 13:01:04
   Svara
 • Vilken Maria nila produkt? Länken går inte till en specifik produkt.

  Marielle 2017-03-27 21:20:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!