FÖRE/EFTER – En mörk, koppar dröm

God morgon vänner!

Åh, nu ska ni få se vad jag höll på med hela lördagen. Min älskade stora-syster hälsade på från Gävle och jag hade lovat att fixa hennes hår. Hon är inte en fena på att fixa håret hemma i Gävle utan använder hemmafärg, inget jag är så pigg på att hon gör men jag förstår henne. Då blir det extra roligt att ha henne som ett projekt då och då. Vi hade bestämt att färga en mörk grund med koppar slingor/delar samt sätta in löshår.

Här har vi Helena före. En ljus naturlig utväxt med mahogny färgade längder. Hon var också fläckig och hade vissa delar mörkare än andra så jag bestämde mig för att snabbt avfärga henne för att få en jämnade grund att jobba med.

Här har vi henne innan och efter avfärgning. Alla röda pigment kom fram men det är bara bra för att få den brunare färgen mer djup, pigmenterad. Jag skulle ändå göra en mörk rå/kallare bottenfärg så där lät jag dom mörka delarna vara kvar.

KABAM!! Här har vi henne efter 🙂 

Hur fint blev det inte? Koppar är en av våren/sommarens populäraste toner så jag vill verkligen tipsa er om att använda mer guld/koppar i håren nu framöver. Det är väldigt fin färg och tillsammans med balayage/slingor, en mörk botten för kontrast så blir det fräscht och tilltalande.

Det var så roligt att göra denna makeover 🙂 Mer koppar åt folket! PUSS&KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Wooow!!! Jag vill fråga, mitt hår är rätt torrt och jag kör färgbombar för att hålla håret glansigt. Men jag vill också ha en balayage men kanske inte lika ljusa färger som ovan men i samma stuk. Problemet är att det ser inte så jättesnyggt ut på mitt hår när det är så torrt. Så jag behöver styla det för att det ska se snyggt ut. Vad kan jag göra istället?

  K 2017-03-30 08:25:59
  Svara
 • wow!! så himla snyggt!

  natalie 2017-03-29 23:08:51 http://nouw.com/natalieesseen
  Svara
 • Oj, hon blev plötsligt 10 år yngre, bra gjort!

  Anjelika 2017-03-29 17:15:57
  Svara
 • Otroligt snyggt! Du är så grym Elin!

  Mia 2017-03-29 10:33:34
  Svara
 • Haha. Ja snacka om skillnad!!

  ErikaJ 2017-03-28 20:59:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!