FREDAGS LISTA

Skjortan är från BikBok

HEJ FREDAG!

Åh, som jag längtat efter denna helg – som jag alltid säger men jag gör verkligen det. Det må låta konstigt men jag ska verkligen fokusera på jobb denna helg. Jag hämtade Torsten igår och jag ska stänga in mig med honom, gå långa promenader, köpa godis och jobba. Jag vloggade i veckan så det kommer upp en ny, rykande vlogg på söndag. Jag kommer åka utomlands på onsdag så jag behöver förbereda lite inför resan.

Vad händer idag?

Jag sitter och äter frukost och ska ta en promenad med Torsten snart. Därefter kommer taxin och vi ska åka till Celina för att spela in podd. Vi kommer ha en väldigt speciell gäst idag som ni inte vill missa framöver. Torsten ska få leka med Martin och jag har saknat Celina, hon har varit i USA och haft kurs i två veckor så det ska bli roligt att träffa henne igen.

Hur har veckan varit?

Veckan började tufft. Jag hade en hektisk helg och tröttheten höll i sig några dagar. Jag har haft enorm träningsvärk och ont typ överallt. Det är många som frågar mig om jag några dåliga dagar?! Dels för att dom tycker att jag alltid är glad och positiv. Ska jag vara helt ärlig så är det ett val jag gör. Det är ingen som blir gladare över att jag går och sprider negativ energi. Självklart måste man ha dåliga dagar, tro mig – det har jag. Men jag vill inte att någon annan ska påverkas för att jag är på dåligt humör. Dock har jag haft underbara kunder, gjort jättefina jobb och försökt hinna med så mycket som möjligt.

Veckans bästa?

Det är en kommentar jag fick förra veckan på Snapchat. Det var en tjej som gav mig så enormt fina ord om min livs-resa det senare året, ni som följer mig på Snap/IGstory vet vad jag talar om. Jag kommer leva på det hon sa länge, så tacksam för den kommentaren!

Veckans sämsta?

Att jag har så jävla svårt att leva i nuet. Jag blir galen på mig själv ibland, varför ska jag ha så svårt att bara låta saker hända och sedan finna mig i det?! Jag vill ligga två, tre steg före hela tiden och det drar mig till vansinne. Varför kan jag inte bara bli lite snällare mot mig själv?! Jag är min egen chef, jag lever och formar mitt liv precis som jag själv vill ha det men ändå ska jag fundera så mycket – jag tror jag lider av prestationsångest. Jag klarar inte av att göra saker halvdant och jag tål inte att ”nöja” sig – mycket vill ha mer. Nog om det…

Nu ska jag iväg till Celina, hoppas ni får en underbar fredag vänner. PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack för all inspiration du ger mig som frisör? Har följt dig i många är nu och jag saknar verkligen ”veckans utmaning” som du hade för nåt år sen! Snälla snälla kan du inte ta upp det igen ? Kram och trevlig helg

    Emelie 2017-03-31 23:16:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!