GÖR EN (hår) FÖRÄNDRING TILL VÅREN

HEJ VÄNNER & hej lördagsmorgon!

Jag hoppas ni hade en underbar fredag, det hade verkligen jag. Det är lördag och jag har satt mig ner med en kopp kaffe och ska börja redigera veckans vlogg som ska upp imorgon – kul va?! Men hörni, jag gjorde en helt magisk förändring på Emelie (min pt) i veckan och det kan vara topp 3 snyggaste färgningarna jag gjort.

Här har vi Emelie före. Jag tycker verkligen inte att det är något fel på hennes hår innan, vi ville helt enkelt göra en förändring. Det som var viktigast för mig var hennes mörka bottenfärg, den gör hela Emelie. Så jag började spinna på den, sedan ville jag ha en ombre, därefter ton – mocca var ett självklart val. Jag ville ha mycket slingor och mycket skiftningar just för att Emelie har så enormt mycket hår och blir hårfärgen för ”platt” så kommer det inte göra frisyren rättvisa.

Här har vi henne efter!

Detta mina vänner är en kameleont-färg. Hon kommer känna sig mörkare i vissa ljus, borstar hon ut håret helt så kommer färgen upplevas mjukare och naturligare. Jag vill att ett hår ska vara levande och tilltalande i alla lägen, precis som personen bakom håret. Jag gick helt på känsla och hjärta i denna förändring och det är en fröjd att låta henne grilla mig på gymmet – helt okej 🙂 Visst blev det fint?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Super fint! Vilka färger har använts? Så att man kan förklara för sin frisör hur denne ska kunna uppnå en sådan färg. Undrar även hur man efterbehandlar håret med så pass många nyanser? 🙂

  Emelie 2017-04-07 16:40:32
  Svara
 • Hej Elin! Skulle bli jätteglad om du kan rekommendera en produkt för mina ”flyaways”? Har mycket bebishår och när jag har hästsvans så sticker dem ut och jag ser ut som ett (gulligt) troll!

  Jennie 2017-04-01 21:21:10
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Jennie: Samma för mig. När det är utsläppt är det okej men uppsatt står tunt bebishår rakt ut på sidan och upp. Så fult.

   ErikaJ 2017-04-01 22:25:29
   Svara
 • Åh vad fint!

  Evelinn 2017-04-01 21:17:16
  Svara
 • Hjälp!
  Snälla hjälp med en fråga 🙂 Jag är gravid, vecka 10. Gick till en ny frisör jag blev rekommenderad i januari, som helt missförstod mig eller nåt och jag är grymt missnöjd. Nu har det vuxit ut och tappt färgen och är ännu värre. Debatten kring om man ska färga håret eller ej som gravid är ju så lång och med så olika åsikter. Vad är din åsikt?
  Jag vill göra så lite som möjligt som kan skada fostret -såklart- men jag verkligen hatar mitt hår och har ångest över att ha det såhär minst sju månader till…

  Sara 2017-04-01 18:15:22
  Svara
 • Hej Elin! Tänkte fråga dig eftersom du är så kunnig med håret. Min dotter som är 12år tjatar att hon vill färga håret men jag tycker att hon är för ung och är rädd för allergisk reaktion. Vilket är lämpligt ålder att börja färga håret? Finns det någon eko produkt för hemmabruk man skulle kunna prova, typ lite toning eller ombre? Eller är det no no för allt tills man är 16-18år? Ha en trevlig lördag. Kram Sanna

  Sanna 2017-04-01 17:02:14
  Svara
 • Det blev superfint :). du är såå duktig!!

  Carola 2017-04-01 13:05:06
  Svara
 • Ååh så snyggt! hon strålar ju verkligen! ? du har skapat magi, som vanligt ?

  Alice 2017-04-01 12:44:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!