VLOGG – en torsdag på salongen

Hej mina vänner! 

Hur mår ni? Jag mår jättebra. Jag vet inte om jag hunnit säga detta till er men jag åker till Barcelona på onsdag tillsammans med Hairtalk Extensions, hur underbart?! Men nu kommer det en ny, efterlängtad vlogg från i veckan. Ni får hänga med till salongen och mycket mer, hoppas ni tycker om den. Ha en underbar söndag 🙂 PUSS & KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Var kommer dina jeans ifrån. Märke ovh modell, ser perkeft höga ut.
  Gör gärna en video på hur du fönar och stylar dina kunder. De får alltid så fint svall.

  Becca 2017-04-04 07:02:12
  Svara
 • Hej Elin! Jag behöver tips på olika schampon och balsam som man kan använda när man har hairtalk i. Både dyrare och lite billigare, hade varit super snällt. Kram

  Evelina 2017-04-03 22:24:06
  Svara
 • Väldigt bra! Men var också försiktig med ditt hår!!

  tvätta håret 2017-04-03 16:04:24 http://rangel.se/hur-ofta-ska-man-tvatta-haret/
  Svara
 • Hej !

  En fråga : är det helt ute med vanlig hederliga slingor i ett brunt hår ? Håller på att gå från brunt till blont och det är en viss process ….

  Sofia 2017-04-03 07:07:53
  Svara
 • TORSTEEEEN <3

  Ayla 2017-04-02 22:48:34
  Svara
 • Kul m vlogg!

  Kattis 2017-04-02 20:15:05
  Svara
 • Barcelona är nog min absoluta favoritstad, passa på att njuta! Är sjukt avis.

  Camilla 2017-04-02 19:01:58
  Svara
 • Vad heter låten i videon?:)

  J 2017-04-02 17:36:08
  Svara
 • Absolut älskar dina vloggar! Du verkar vara en genuint bra person liksom plus att du gör helt magiska grejer på dina kunder, alltid lite extra härligt att få följa dem i videoformat. Brukar du tvätta håret efter en sådan här dag med träning och regn, eller stylar du bara om det? Kram!

  Annie 2017-04-02 13:28:57
  Svara
 • Hej Elin! Här kommer ett jättelångt inlägg, hoppas du har tid att svara. Jag har ett naturligt mörkbrunt hår, en jättefin färg som jag alltid har fått komplimanger för. Jag har aldrig färgat håret förut, förrän för ett par månader sedan. Då ljusade jag upp längderna till en ombre. För ett par dagar sedan hade jag frisörtid igen och kände att jag ville ha en större förändring: en kall blond färg i längderna med min naturligt mörka färg som bottenfärg. När frisören jag var hos sköljde ur nyanseringen och började föna håret växte paniken, håret var orange, gult och jag hade en mörk, hackig utväxt. Varför det blev så fick jag inget svar på. Vi kom överens om att jag skulle få komma tillbaka dagen efter för att fixa till det, då hon höll med om att det inte hade blivit bra. Sagt och gjort, jag kom tillbaka dagen efter och gjorde om behandlingen. Den här gången la hon en mörk bottenfärg som hon suddade ut med blonda slingor som hon målade på. Därefter nyanserade hon håret med en kall beige färg. Den här gången blev håret jättefint och riktigt kallt. Nu till min fråga; jag läser ofta i din blogg att det är en lång process att gå från mörkt hår till kall blond, och att man ska ge det flera frisörbesök för att inte blondera sönder håret. Gäller detta även hår som är naturligt mörka, och inte har några tidigare färgbehandlingar kvar i håret? Jag har ju inga mörka kemiska färgrester i håret då jag aldrig har färgat det mörkt. Är lite rädd att frisören blekte för mycket och för snabbt, så att håret nu är skadat och slitet. Jag älskar denna kalla beiga nyans, men är nästan rädd för att använda silverschampo och silverbalsam nu. Jag drar mig för att tvätta håret och borsta det för att jag är så rädd att det ska gå av. Vad säger du till oss naturliga brunetter, kan vi bli isblonda på en gång eller är det en lång process även för oss som inte har haft mörk kemisk färg i håret? Kram!

  Agnes 2017-04-02 12:43:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!