VASS PRESSDAG & BARCELONA

Hej vänner!

Nu sitter jag och styr upp det sista så ska jag ta mig till Arlanda för att åka till Barcelona. Dock gjorde jag precis en Spraytan som jag inte kan tvätta bort innan flyget går så jag kommer inte direkt vara fräsch på planet, haha. Men i morse svängde jag förbi dom underbara tjejerna på Vass Pr för deras pressdag. Jag har inte hunnit besöka deras nya showroom så det var så roligt att se hur mycket dom bara växer och blir vassare och vassare med åren.

Jag hade inte hunnit äta frukost men när det bjöds på dessa goda drinkar så kunde jag inte tacka nej 🙂

Det är nog första gången jag är på ett skönhetsevent där karlar styr upp stämningen, uppskattades kan jag lova 😉

Träffade på dessa två favoriter 🙂 Andrea och Mathilda.

Det jag ser mest fram emot att testa är nyheterna från Marc Jacobs Beauty. En highlighter samt med facemist där kokos står i fokus. Även Sephoras egna märke kommer att komma med jättefina läppglans som jag kände och klämde på. Sedan får ni inte missa dom nya highlighters från Too Faced.

Kolla in dessa nyheter från Elizabeth Arden. Den långa flaskan är ett nytt serum för huden och den runda är för under ögonen. Det var så mycket som jag ville stå och klämma på men jag hann inte vara där så länge.

Fick i alla fall klämma på den här grymma tjejen – Ida-Sofia, grundaren för Vass PR. Blir alltid så glad att träffa henne. Men tusen tack för ett riktigt bra event, som vanligt 🙂 Nu ska jag försöka få på mig några kläder som inte förstör min Spraytan så ses vi i Barcelona. Jag kommer både Snapchatta (StyleElin) och köra Instastory (StyleElin) så ni får hänga med. PUSS OCH KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag önskar jag kunde köra spray tan men allt som är brun utan sol luktar så illa. Det sägs att vissa är bättre men de luktar alltid som bränd oduschad hud. Så synd. Jag är en lukt-o-man och väldigt känslig.

    ErikaJ 2017-04-05 20:55:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!