Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOLA BARCELONA

God morgon vänner! 

Nu har vi vaknat upp i denna fantastiska lägenhet i Barcelona. Flyget var ca 1h försenat igår så vi kom hit efter 23.00 igår och allt gick jättebra. Vi har hyrt en lägenhet som kan vara en coolaste och vackraste jag skådat – ni kan kika in på Snapchat för mer update (StyleElin). Vi gick snabbt upp på terassen och tog en kaffe och nu ska vi ta en chilldag på stan.

Vi bor i en gavellägenhet och det är utgång till en magiskt terass runt hela lägenheten. När jag slog upp ögonen i morse och såg ut över Barcelona som vaknar upp, den varma solen och dom gröna träden utanför så blev jag väldigt nöjd.  Jag är enormt glad att få åka med Emelie och Louise – helt underbara tjejer.

Jag är sugen på att kika in på Gucci och kanske finna någonting fint. Men annars ska vi shoppa, äta massa mat, vi ska fota och ikväll ska vi käka middag och härja. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige så hörs vi lite senare. PUSS & KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin,

  Gud vad magiskt! Jag flyttar till Barcelona i höst och letar efter boende för ungefär 4 månader. Har du möjlighet att skicka vidare kontaktuppgifter till uthyraren? Eller länka vart jag kan hitta denna?

  KRAM och njut av Barcelona!

  Hanna 2017-04-07 17:42:44
  Svara
 • Hoppas ni får en jättehärlig resa☺.
  Vart kommer din jättesöta t-shit från??

  Mathilda 2017-04-07 09:42:28
  Svara
 • Älskar Barcelona! Ha en fab resa:-)

  Sophie 2017-04-06 13:03:18 http://nouw.com/legefrue
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!