Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN MAGISK BRUNCH

Hej vänner! 

Först och främst måste jag ge all kärlek till alla dom drabbade hemma i Stockholm. Att sitta i Barcelona och se hur mitt älskade Stockholm blev drabbat av helt sinnessjuka människor. Jag är så chockad, ledsen och fruktansvärt förbannad. Jag hoppas jag kommer hem till ett starkare Stockholm. 

Men i allt det onda så vill jag dela med mig utav min resa. Som jag kanske har nämnt tidigare så har jag fått en muskelinflammation i knät vilket gör att jag har så fruktansvärt ont och det hade jag redan innan jag åkte. Jag har verkligen krigat att ens kunna gå, att bära högklackat och jag har knaprat smärtstillande i en vecka nu. Just detta kunde inte ha kommit olägligare men jag krigar – jag vet inte hur jag ska kunna stå på salongen och jobba efter denna resa men det får jag ta på måndag.

Om ni är i Barcelona så måste ni besöka Brunch & Cake. Det är lång väntetid på bord men det är klart värt det.

Det var längesedan jag blev så mätt men helt sjukt så gott det var.

Jag älskar att strosa runt på gamla gator, sätta sig i stolen – ta en Sangria och bara njuta av det varma vårvädret. Det var många som frågade mig vart min jacka är ifrån och den är från Zara.

Min väska är från Tory Burch och t-shirten är från Na-kd! Att bara gå runt med t-shirt eller i en tunn jacka är så underbart 🙂

Nu ska vi dra iväg och fota några step-by-step – det kommer ni tycka om 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Paris ser härligt ut och maten yummi

  ErikaJ 2017-04-10 09:57:17
  Svara
 • Vart är din rosa stickade tröja ifrån som du hade på din händelse på instagram idag? 🙂

  S 2017-04-09 23:25:13
  Svara
 • vad är de för mat?ser så gott ut. ser lax o sallad men vad är det svarta?nyfiken.=)
  ja håller hårt i mina barn, så hemskt de som hänt!!!
  kraaam

  emma 2017-04-09 18:27:42
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Det är som en egg benedict fast med våfflor, så det svarta är våfflor 🙂 Den var så sjukt god. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-04-15 12:06:05
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!