On fleekpodden – Hälsa på jobbet

”Hälsa på jobbet”

I det avsnitt pratar vi med en av dom viktigaste personerna i mitt liv –  Emelie. Hon är inte bara min personliga tränare utan min stöttepelare i livet. Vi pratar om allt som har med hälsa, träning och mat att göra och framför allt i samband med stressigt jobb. Vi spräcker hål på några av träningsvärldens största myter och Emelie berättar vad hon som kund stör sig på när hon får naglar och hår fixat!

Oss hittar ni som alltid på Podcaster (länk) och Acast (länk) (eller där poddar finns) och glöm inte att prenumerera så håller vi er uppdaterade direkt när ett nytt avsnitt dyker upp. Ni kan också följa oss på Instagram under namnet @onfleekpodden och på FB under namnet ”On Fleek med Celina och StyleElin”. Hoppas att ni kommer gilla avsnittet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fattar inte ens hur man lyssnar. Måste man ladda ner nåt?

  ErikaJ 2017-04-12 20:31:03
  Svara
 • Tycker om eran podd så mycket, men jag måste bara få säga att Celina pratar för mycket om sig själv. Tänker på när ni har gäster så vill man veta allt om gästen, men Celina går in på väldigt mycket saker om sig själv hela tiden. Något att tänka på bara kanske.. Menar absolut inget illa! Kram

  Malin 2017-04-12 08:14:54
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Håller med Malin faktiskt. Älskar er dynamik i vanliga fall så inget ont mot Celina, men när ni har en gäst så låt den prata lite mer och ta inte över deras prat med egna anekdoter hela tiden 🙂

   Emelie 2017-04-12 17:38:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!