Shimmer.Me Blonde – Kevin Murphy

Hej och god eftermiddag! 

Hur mår ni? Har ni fått ledigt än? Jag har varit och fixat mina naglar hos Celina och nu sitter jag och jobbar för fulla muggar samt inväntar Torsten som ska hänga med mig till Gävle i Påsk – så glad. Men igår fick jag ett jättefint pressbud i form av ett påskägg, såklart 🙂 Men den innehöll färgglada trosor samt Kevin Murphys nyhet – SHIMMER.ME BLONDE! (LÄNK) 249 kr

Ni känner säkert igen SHIMMER.SHINE (länk-adlink) som har varit min all time favorit när det kommer till glanssprayer. Den doftar så speciellt gott, håret får en underbar glans och en perfekt slutprodukt när man vill krydda upp stylingen lite extra. Har ni inte testat den så måste ni göra det.

MEN, denna nyhet då?! Det är en reparerande och färgförstärkande glansspray som på ett naturligt sätt bevarar, återfuktar ett slingat/blekt och grått hår. Du sprayar i den i handdukstorkat eller i torrt hår. Jag testade den igår kväll efter jag tvättat håret efter träningen samt imorse i torrt hår och jag tycker den ger samma känsla som Shimmer.Shine. Men det finns ett stort MEN, extremt stort MEN – DOFTEN????

Kevin Murphy gör väldigt bra produkter, då menar jag verkligen det – jag älskar i stort sätt alla deras produkter. Men dom är också kända för att välja väldigt konstiga dofter i deras produkter. Om vi tar torrschampot (länk-adlink) t.ex så är funktionen helt underbar – den absorberar upp fett/talg snabbt och håret blir fräscht. Men doften tar upp hela mig, den tar över min vanliga parfym och mitt hår doftar urk hela dagen.

Det är precis samma som den här nyheten. Genialiskt inför sommaren, snygg design och produkten i sig är jättebra. Håret blir mjukt, följsamt och får verkligen en jättefin glans men den doftar som en gammal, gammal tant som inte gjort slut på sin parfym som hon köpte på 70-talet. Jag blir så provocerad, på riktigt. Vi tycker om olika dofter så vissa av er kanske klarar av KM:s dofter men jag har så svårt med det, ni får vara med och bedöma helt enkelt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Håller HELT med dig Elin! KM:s produkter kan vara jättebra men luktar verkligen hemskt! (Och det är sällan jag tycker en hårprodukt verkligen luktar illa.) Jag har faktiskt gett upp märket och bytt till Living Proof istället. I mitt hår funkar det skitbra OCH luktar gott. Up yours KM! 😉 😉
  Kram och Glad Påsk!

  Rebecca 2017-04-15 10:38:40
  Svara
 • Jag använder Kevin murphys hydrate me schampoo och balsam. Första gången jag köpte det tyckte jag doften var okej men andra gången så tyckte jag doften på balsamet var så konstigt. Var tom tillbaka till frisören jag köpte det hos för att se om det var felande. Färgen och konsistensen var annorlunda också och dom sa att dom ändrat formulan. Vill bara att det ska ta slut nu så jag kan köpa något annat!

  Sandra 2017-04-15 04:36:13
  Svara
 • Åååh jag har googlat som en galning efter denna men den verkar inte finnas förrän i maj. Sälj den till mig om du inte tyckte om den Elin 😉
  Glad påsk ❤

  Kristin 2017-04-14 16:54:19
  Svara
 • Åh vad spännande, måste testas! Älskar deras Shimmer Shine 🙂
  Har du testat deras nyaste serie med schampo och balsam?
  Stor kram!

  Jennifer 2017-04-13 18:42:41
  Svara
 • Älskar att du är så ärlig! Har hittat nya favoriter, både hår- och make, genom dina tips. Tack! En fråga om Kevin m gällande deras schampon och balsam, luktar alla tallbarr?:) Älskade resultatet, men det tog ett bra tag innan jag lärde mig leva med tallbarrsdoften. Tänkte om det skiljer åt? Jag har serien för färgat hår.

  Hanna 2017-04-13 18:07:45
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Tusen tack 🙂 Vad roligt att höra. Varje serie har olika dofter och jag tycker väl att ”Angel” serien är helt okej samt detox-schamot ”Maxi”. Antingen får man lära sig att tycka om doften eller byta märke 😉 Kram Elin

   Elin Johansson 2017-04-15 12:03:21
   Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag har KM maxi detox och den luktar ganska gott. Väldigt diskret doft iaf!

   Jennie 2017-04-13 20:34:56
   Svara
 • Jag hatar också deras dofter, det enda som doftat okej för mig är deras Repair Me-serie. Oribes produkter luktar dock magiskt!

  Linn 2017-04-13 17:55:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!