Ponytail, natural maui

GOD MORGON & glad påsk vänner!

Åh, jag har fått sovit ut. Under dom senaste veckorna har jag haft det tufft. Från att aldrig, verkligen aldrig bli sjuk (peppar-peppar) till att få knä-inflammation som inte är bra ännu till att blivit förkyld och sen är jag trött hela tiden. Jag härjar runt överallt hela tiden och jag verkligen njuter av det men nu känns det som att kroppsdel efter kroppsdel smälter ihop som Rasputin gör i slutet av filmen Anastasia. Men klaga har aldrig varit min grej så jag krigar på, det ska bli skönt med ledighet från salongen några dagar och jag ska ta med mig Torsten och dra till Gävle snart.

Men jag deppar inte ihop och drar på mig ett nytt läppglans från Anastasia Beverly Hills i färgen ”Maui” (länk) som jag blivit helt kär i. Jag har glömt bort glans på läpparna eftersom dom matta läpparna har varit så populära dom senaste åren. Det jag tycker om med just det här läppglanset är att det är väldigt pigmenterat och inte försvinner efter tre minuter. Läpparna håller sig mjuka och glansen är total.

Den ser mer rosa ut på bilderna än va den är egentligen, den går mer åt orange/coral.

Av alla miljoner snoddar jag har så stod jag i badrummet i morse och fann ingen, känner någon igen sig? Men så låg det en liten ask med snoddar från HH Simonsen (länk)  Jag brukar ha lite svårt med större spiralformade snoddar men dessa är lite mindre och drar åt håret sådär snyggt löst som man vill ha den – fast håret håller sig på plats. Bra tips 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Elin jag behöver din hjälp nu, är 26 och nu börjar dom gråa håren bli svåra att dölja. Innan tänkte man inte så mycket på det och jag tonade botten regelbundet men nu syns dom mer och mer. Såklart vid tinningarna och i benan, trivs för tillfället inte alls. Och jag är inte den som brukar bry mig…

  Hur hade du färgat en brunett för att minska intrycket av dom grå stråna? 🙂

  Michaela 2017-04-16 00:45:45
  Svara
  • Svar på Michaelas kommentar.

   Jag undrar samma sak!
   Ska man be frisören färga det brunt som den egna hårfärgen eller göra ljusa slingor och förvilla bort de grå/vita rackarna?
   Vilket är bäst om man inte vill få en jobbig utväxt för ofta? Finns det rootconcealer som är permanent?
   Var rädd om dig Elin och pussa på Torsten från mig!

   Christine 2017-04-18 21:53:37
   Svara
 • Hej Elin! Jag har total panik! Snälla hjälp mig! Jag är 18 år och seriöst påväg mot ett skalligt huvud och jag vet inte ens vad jag gör för fel. Har aldrig haft tjockt hår utan helt ”normalt” men under de senaste månaderna har det blivit otroligt tunt. Jag duschar mitt hår 2 gånger i veckan med schampo och balsam och en av gångerna har jag i en inpackning. Låter alltid håret självtorka, hårfön har jag inte använt på över ett år. Brukar inte kamma det blött men när jag väl gör det så har jag en bredtandad kan för har hört att det ska vara bäst. Jag stylar håret med värme en gång i veckan. Då lockar jag det på 170 graders värme och har alltid i värmeskydd. Lockarna håller sig då i tre dagar och däremellan är det Torrschampo. Övriga frisyrer under veckan är fläta, tofs eller låg knut. Har sådana spiraltofsar som ska vara skonsamma för håret och jag sover alltid i fläta. Har införskaffat mig en svinborste och en dessarta eller vad de nu heter för att jag hörde att de är mest skonsamma för håret. Har även olja i topparna när jag har lockigt hår. Vad gör jag för fel??? Mitt hår är sjukligt tunt! Min fläta är tunnare än vad en fläta av halva håret borde vara. Snälla hjälp mig!

  Emilia 2017-04-15 19:16:24
  Svara
 • Hej underbara du!
  Kan du inte tipsa om produkter för mega torrt och sönderblektvhår, vad är det bästa enligt dig som finns ute på marknaden iust nu? Kramar på dig

  Therese 2017-04-15 11:47:05
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Prova Redken extreme & all soft inpackning varva dom under veckan och även Redken extreme antisnap 🙂 lovar att du kommer märka skillnad 🙂

   Micca 2017-04-16 00:47:01
   Svara
 • Hej Elin!

  Jag har hairtalk hår – precis satt i… nu undrar jag – kan jag använda vanliga styling produkter på längder? Finns de något silverschampo som funkar trots fästen? Snälla hjälp ? Mvh Maria

  Maria 2017-04-15 10:55:31
  Svara
 • Hej Elin,
  I denna post http://elin.metromode.se/2016/10/27/ett-efterlangtat-besok/ nämner du en pyramid klippning vilket är precis det jag har. Jag skulle gärna klippa till och få liv och rörelse i håret och undrar om du kan ge generellt råd till mig vad jag kan göra med ett långt hår? Jag har långt, fint men friskt hår med pannlugg. Jag har inte tid att föna till ett vågigt svall mer än till festligare tillfällen. Tack på förhand! Therese

  Therese 2017-04-15 00:32:43
  Svara
 • Elin!! Snälla hjälp mig, jag kan inte vara den enda som undrar över detta. Har långt ofärgat hår med en fet hårbotten (måste tyvärr tvätta håret ca 3 ggr i veckan, kör torrschampo däremellan) men ganska torra längder. Jag fönar håret varje gång det tvättas samt använder plattång/locktång kanske 2 ggr i veckan. Jag behöver ett schampo som verkligen rengör min feta hårbotten, men samtidigt något som kan återfukta mina lite torrare längder. Jag har testat Maria Nilas structure repar, Kevin Murphy Angel rinse (dock är den till färgat hår tror jag?) .. Egentligen kanske jag bara behöver någon riktigt bra inpackning, jag vet inte.. Brukar även lägga hårolja varje gång jag tvättat & fönat. Vore så tacksam om jag kunde få lite tips! Kram och glad påsk!

  Tina 2017-04-14 17:51:44
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   För mig låter det nästan som du vårdar håret för mycket, eftersom det är ofärgat.

   Prova Matrix normalazing schampoo och ett återfuktande balsam, schamponera minst 2 gånger varje dusch och mitt bästa tips är att lägga inpackning i botten någon gång varannan vecka ?

   Micca 2017-04-16 00:50:22
   Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Kan tipsa om Oribe Moisture and controll samt tvätta håret högst 2 ggr i veckan. Jag tvättar sön och Tors och behöver torrschampo antingen ons eller torsdagen. Och använt olja sparsam mängd. R+co har även bra leave in kräm Elin tipsat om 🙂 försök stå ut med fet hårbotten så kommer det ställa om sig någorlunda. Brukar även lägga kokosolja med arganolja som inpackning på torrt hår sen tvätta med schampo 2 ggr.

   Johanna 2017-04-15 18:27:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!